Rakennuttajapäällikkö

Kastek Oy
Sijainti Kymenlaakso
Päivämäärät Julkaistu 23.3.2018 Hae viimeistään 4.4.2018

Töitä tarjolla!

Kastek Oy on Carean konserniin kuuluva yhtiö, joka tarjoaa 250 ammattilaisen voimin terveydenhuollon tukipalveluita rakennuttamisen, kiinteistöhuollon, lääkintätekniikan, puhtaushuollon sekä tilahallinnan ja vuokra-asumisen saralla.

Kastek vastaa Kymenlaakson keskussairaalan laajennuksen ja peruskorjauksen rakennuttamistehtävistä. Projektin koko laajuus on yli 60 000 brm² ja arvioitu kesto noin kuusi vuotta.

HAEMME NYT TIIMIIMME:
Rakennuttajapäällikköä
Carea-sairaalaan

Tehtävänäsi on toimia käynnissä olevien rakennusprojektien rakennuttajana. Tulet olemaan keskeinen osa rakennuttamisorganisaatiota ja vastuullesi kuuluvat mm. kustannusseuranta, aikataulutus, suunnittelun ohjaus ja projekteihin liittyvät kilpailutukset.

Edellytämme sinulta vähintään rakennusinsinöörin / -mestarin koulutusta sekä kokemusta rakennuttamistehtävistä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on RAP/RAPS -pätevyys. Työ edellyttää työskentelyä eri sidosryhmien kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot. Projektien onnistunut läpivieminen edellyttää hyvää organisointi- sekä paineensietokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Seppo Pajari, toimitusjohtaja, p. 044 269 1624
Kai Heiskanen, projektijohtaja, p. 040 489 8642

Hakemukset palkkatoiveineen 4.4. mennessä.

Hakemukset ja lisätietoja: www.kastek.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi