Rakennuttajapäällikkö

Sijainti Nokia
Päivämäärät Julkaistu 3.9.2018 Hae viimeistään 21.9.2018

Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvassa tilapalvelussa on haettavana

Rakennuttajapäällikön toimi

Nokian kaupungin tilapalveluilla on valmisteltavana ja rakennutettavana merkittäviä tilateknisiä investointihankkeita, kuten uusi kirjasto, useiden koulujen rakennushankkeet ja hyvinvointikeskus. Tarjoamme vastuullisen näköalapaikan kasvavan ja kehittyvän kaupungin rakentamisessa.

Rakennuttajapäällikön pääasiallisena tehtävänä ovat tilapalvelun talonrakennushankkeiden rakennuttamis- ja valvontatehtävät.

Tehtävä edellyttää rakennusinsinöörin (AMK) tai aiempaa insinöörin tutkintoa, käytännön kokemusta rakennuttamisesta, suunnittelusta ja urakoinnista sekä ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Arvostamme hyviä yhteistyötaitoja ja asiakaslähtöistä toimintatapaa. Kokemus julkisesta rakentamisesta katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy TS:n mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveyshuolto) terveydentilastaan.

Tehtävää haetaan sähköisesti 21.09.2018 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakulomakkeeseen tulee liittää ansioluettelo.

Lisätietoja antaa tilapalvelupäällikkö Jari Lehtonen, puh. 040 7799 184, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi