Rakennuttajapäällikkö

Sijainti Turku, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 17.5.2019 Hae viimeistään 24.5.2019

Haemme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

sekä Turkuun että Helsinkiin.

Tarjoamme sinulle eturivin paikan rakennuttamisen toimialalla. Pääset mukaan haastaviin hankkeisiin ja korkealaatuisiin asuntorakennuttamisprojekteihin, joissa yksiselitteisesti tärkeintä on laatu. Työskentelet mukavassa ammattilaisten tiimissä tehden kiinteää yhteistyötä suunnittelijoiden, rakennusliikkeiden, asuntomyyntimme ja asiakkaiden kanssa.

Etsimme diplomi-insinööriä, insinööriä tai erittäin kokenutta rakennusmestaria. Työ vaatii kovan rakentamisen osaamisen lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä palvella hyvin laatutietoisia asiakkaitamme. Edellytämme vankkaa, noin kymmenen vuoden kokemusta vaativista rakentamisen tai rakennuttamisen projektitehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin, että olet innolla ja avoimin mielin uusiin haasteisiin lähtevä, työtä pelkäämätön ja huumorintajuinen, ”hyvä tyyppi”.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkauskokonaisuuden ja hyvät muut työsuhde-edut.

Tiedusteluihin vastaavat Helsingin osalta Janne Hietala puh. 050-571 3397, Turun osalta Petri Reunanen, puh. 040-511 0106.

Hakemukset palkkatoivomuksineen tulee lähettää 24.5. mennessä rekrytoinnissa avustavalle konsultille osoitteeseen teemu.jarvinen@allego.fi

AURATUM ASUNNOT LUO MAHDOLLISUUKSIA KORKEALUOKKAISEEN ASUMISEEN RAKENNUTTAMALLA UUSIA JA UUDISTAMALLA VANHOJA ARVOKIINTEISTÖJÄ NYKYAIKAAN. HANKKEET SIJAITSEVAT KESKEISILLÄ JA ARVOSTETUILLA PAIKOILLA JA LUOVAT VALMISTUESSAAN UUTTA STANDARDIA LAATUASUMISEEN.

www.auratumasunnot.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi