Rakennuttajapäällikkö

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 18.6.2021 Hae viimeistään 28.6.2021

Haemme Turun toimipisteeseemme

RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖÄ

Haemme rakennuttajapäällikköä vastaamaan investointi- ja ylläpitohankkeiden valmistelu-, suunnittelu- ja rakennusvaiheista yhteistyössä sisäisten kampustiimiemme sekä sidosryhmiemme kanssa.
Odotamme rakennuttajapäälliköltämme kokemusta investointiprojektien johtamisesta ja palveluiden ostamisesta. Sinulla on vahva omistajan tai kiinteistösijoittajan näkökulma, mutta ymmärrät laajasti myös rakentamisen eri vaiheet. Hankkeesi voivat sijoittua toimipisteen lisäksi myös muille kampuksillemme.

Yhteistyökumppanimme rekrytoinnissa on Taito Research Oy. Odotamme hakemustasi viimeistään 28.6.2021.
Jätä hakemuksesi linkin kautta https://recruitcrm.io/apply/11417066.
Liitäthän mukaan cv:si ja palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko? Jos tehtävästä heräsi kysymyksiä, lisätietoja antaa rakennuttajapäällikkö, tiiminvetäjä Taro Malinen, puh. 044 579 5786
ke 23.6.2021 klo 14–16, to 24.6.2021 klo 12–14 ja ma 28.6.2021 klo 8–10.

Vuokraamme, ylläpidämme ja kehitämme yliopistokampuksia. Kampuksemme tarjoavat tilaratkaisuja myös yrityksille sekä yliopistojen ja korkeakoulujen kumppaneille. SYK hallinnoi tällä hetkellä noin 1,4 miljardin euron kiinteistöomaisuutta, jossa vuokrattavaa pinta-alaa on noin 1 milj. m². Päätoimipaikkamme sijaitsee Tampereella. Muut toimipaikkamme ovat Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä ja Turussa.

SYK tarjoaa merkityksellisen tehtävän, jossa pääset kiinteistöliiketoiminnan näköalapaikalle ja vaikuttamaan tulevaisuuden menestykseemme.
Tutustu meihin www.sykoy.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi