Rakennuttajapäällikkö Varman sijoitustoimintoon

Päivämäärät Julkaistu 2.10.2018 Hae viimeistään 10.10.2018

Haemme rakennuttajapäällikköä Varman sijoitustoimintoon

Haemme sijoitustoiminnon kiinteistöt-osastolle vankan teknisen kokemuksen omaavaa rakennuttajapäällikköä. Tehtävässä vastaat Varman kiinteistökehitys- ja rakennuttamishankkeiden rakennuttamisesta osana neljän hengen innovatiivista tiimiä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä toimitilojen vuokrauksesta, asiakkuuksista ja ylläpidosta vastaavan tiimin kanssa. Arvostamme asiakaslähtöistä asennetta sekä rakennuttajakokemusta monipuolisista hankkeista.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai vastaavaa koulutustaustaa
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta alalta, esimerkiksi rakennusliikkeen, instituutiosijoittajan tai konsulttiyrityksen palveluksessa
  • halua uudistua ja uudistaa toimintaa sekä kyky ennakoida tulevaa ja asettua asiakkaan asemaan
  • rakentavaa asennetta ja itsenäistä otetta
  • ymmärrystä arvonluonnista kiinteistöliiketoiminnassa
  • englannin kielen sujuvaa suullista ja kirjallista osaamista

Jos olet haasteita hakeva, kehitysmyönteisen asenteen omaava rakennuttamisen ammattilainen, tämä tehtävä on sinua varten. Tarjoamme innostavat työtilat, kasvavan ja aktiivisen hankevirran pääkaupunkiseudulla ja Tampereella sekä rutkasti töitä osaavien kollegojen kanssa!

Varma on merkittävä suomalainen kiinteistösijoittaja ja kiinteistösijoituksiimme kuuluu suorien kiinteistösijoitusten lisäksi kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistörahastoja. Meille on tärkeää laadukkaiden toimitilojen ja vuokra-asuntojen tarjoaminen etenkin hyvien liikenneyhteyksien ääreltä kasvukeskuksissa. Varma on omalla pääomalla toimivana kiinteistösijoittajana tehnyt merkittäviä kiinteistöinvestointeja ja kehitämme aktiivisesti omaa kiinteistökantaamme sitä jalostamalla. Monipuoliseen hankekantaamme kuuluu niin toimitiloja, asuntoja, oppilaitoksia kuin hotelleitakin.

Varmalaiset arvostavat osaavia työkavereitaan sekä vastuullista ja ketterää työkulttuuriamme. Salmisaaressa sijaitsevista moderneista toimitiloistamme aukeaa Helsingin paras maisema. Hae mukaan osaavaan ja iloiseen joukkoomme uudistumaan ja rakentamaan tulevaisuuden tiloja!

Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistökehitysjohtaja Sari Raunio puh. 050 526 6886.

Soittoajat: 2.10. klo 8-9, 3.10. klo 8-9 ja 16-17 ja 8.10. klo 12-13

Hae tehtävää täyttämällä työpaikkahakemus viimeistään 10.10.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi