Avoimet työpaikat Pöyry Finland Oy Vantaalle, Tampereelle, Hankoon, Lappeenrantaan, Kuopio, Turkuun ja Ouluun Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttajaryhmän päällikköä, rakennuttajia ja projektinjohtajia, työmaavalvojia

Tule rakentamaan Suomea seuraavalle 100 vuodelle!

Kehitämme ratkaisuja jatkuvasti muuttuvan ympäristön haasteisiin.
Olemme aina kiinnostuneita parhaista ihmisistä ja projekteista.

Vahva suomalaisten infrahankkeiden osaaminen sekä vuosikymmeniä teollisuuden suunnittelua ja konsultointia.
Tiesitkö? Pöyryllä on yli 650 rakennetun ympäristön ammattilaista suunnittelemassa ja toteuttamassa infrahankkeita Suomessa ja olemme olleet mukana toteuttamassa yhdeksää kymmenestä maailman suurimmista sellutehtaista.

Palveluidemme kysyntä kasvaa ja toimintamme laajenee. Haemme nyt:

Vantaalle/ Tampereelle

RAKENNUTTAJARYHMÄN PÄÄLLIKKÖÄ

infrahankkeisiin

RAKENNUTTAJARYHMÄN PÄÄLLIKKÖÄ

kunnallistekniikka- ja vesihuoltolaitoshankkeisiin

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten infrahankkeiden/ kunnallistekniikka- ja vesihuoltolaitoshankkeiden projektinjohto, rakennuttamispalveluiden asiantuntijaryhmän vetäminen, palveluihin liittyvä tarjoustoiminta ja markkinointi sekä palveluiden kehittäminen. Toimit tiiviissä yhteistyössä tilaajien, urakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja muiden Pöyryn yksiköiden kanssa. Osallistut projekteihin asiantuntijana ja projektipäälliköiden tukena.

Vantaalle, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun

RAKENNUTTAJIA JA PROJEKTINJOHTAJIA

infrahankkeisiin

RAKENNUTTAJIA JA PROJEKTINJOHTAJIA

kunnallistekniikka- ja vesihuoltolaitoshankkeisiin

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten infrahankkeiden/ kunnallistekniikka- ja vesihuoltolaitoshankkeiden projektinjohto- tai rakennuttamistehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa.

Vantaalle, Tampereelle, Hankoon, Lappeenrantaan, Turkuun ja Ouluun

RAKENNUTTAJIA JA TYÖMAAVALVOJIA

teollisuuden hankkeisiin

Tehtäviisi kuuluvat erilaisten teollisuuden laitoshankkeiden projektinjohtotai rakennuttamistehtävät. Toimit tiiviissä yhteistyössä hankkeen tilaajan, urakoitsijoiden, järjestelmätoimittajien sekä suunnittelijoiden kanssa. Tarjoamme monipuolisia tehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiakkaiden projekteissa, sekä olla mukana kehittämässä konsulttiyhtiön osaamista ja palveluja. Tarjoamme vireän työympäristön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.
Lisätiedot avoimista tehtävistä ja hakuohjeet löydät osoitteesta:
www.poyry.fi /ura-poyrylla

Pöyry on kansainvälinen konsultointi- ja suunnitteluyhtiö. Palvelemme asiakkaitamme energian, teollisuuden ja infran hankkeissa kattaen projektin koko elinkaaren liikkeenjohdon konsultoinnista ja teknisestä suunnittelusta, käytön tukeen ja projektinjohtoon. 5 500 asiantuntijaa. 40 maata. 130 toimistoa.

Rakennuslehden pääuutisia