Rakennuttamisen asiantuntija, työmaa-/talotekniikka-asiantuntija tai alalle pian valmistuva, tule muuttamaan rakennusalaa kanssamme!

Päivämäärät Julkaistu 20.11.2019 Hae viimeistään 31.1.2020
Tule muuttamaan rakennusalaa kanssamme! Hae nyt!

Boost Brothers täytti 10 vuotta lokakuussa 2019. Palkkaamme sen kunniaksi 10 uutta työntekijää kehittämään rakennusalan kärkiosaamista ja rakennuttamaan uudella tavalla.

Rakennuttamisen asiantuntijoita (5 avointa paikkaa)

Rakennuttamisen asiantuntijana toimit aluksi rakennushankkeiden asiantuntijatehtävissä esimerkiksi hankevalmistelussa, kustannuslaskennassa ja hankinnoissa. Myöhemmässä vaiheessa Sinulla on halutessasi mahdollisuus osallistua myös rakennuttamisen uusien toimintatapojen kehittämiseen ja käytäntöön viemiseen.

Lue lisää tehtävästä ja hae nyt >
Testaa sopisitko asiantuntijan tehtävään >

Työmaa-asiantuntijoita / talotekniikka-asiantuntijoita (3 avointa paikkaa)

Työmaa-asiantuntijana / talotekniikka-asiantuntijana pidät huolta rakennushankkeiden työn toteutuksesta. Työssäsi autat työmaata onnistumaan esimerkiksi ohjaamalla, valvomalla ja dokumentoimalla työn toteutusta kustannusten, laadun ja aikataulun näkökulmasta. Toimit työmaavaiheessa hankkeen työturvallisuuskoordinaattorina ja organisoit vastaanottovaiheen tarkastukset.

Lue lisää tehtävästä ja hae nyt >
Testaa sopisitko asiantuntijan tehtävään >

Fast track harjoittelijoita (2 avointa paikkaa)

Järjestämme Fast track -harjoittelun keväällä huhtikuusta kesäkuuhun. Me Boostissa etsimme innovaatioita ja teknologioita ympäri maailmaa ja viemme ne käytäntöön. Toimimme rakennushankkeissa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme ja luoda oivalluksia tulevaisuuden rakentamisesta.Fast track -ohjelmassamme pääset työstämään case-tehtävää oikealle yritysasiakkaalle ja tutustumaan rakennuttamisen asiantuntijatehtäviin saaden ohjausta sekä arvokasta kokemusta. Harjoittelu on osa-aikainen ja palkallinen. Harjoittelun ajankohta ja työmäärä sovitetaan hakijan opiskeluaikataulun mukaisesti. Heti harjoittelun jälkeen on mahdollisuus neuvotella työsuhteen jatkamisesta.

Lue lisää tehtävästä ja hae nyt >
Testaa sopivuutesi harjoittelijaksi >

Tavoitteena paras rakentamisen kehittäjä ja työpaikka 

Toimimme tällä hetkellä 65 hankkeessa tilaajan rakennuttamisen asiantuntijana. Teemme hankevalmistelun, kustannuslaskennan, hankinnat, projektinjohdon, valvonnan ja kehittämisen tarvitseman muutosjohtamisen.

Haluamme tarjota asiantuntijalle parhaan ympäristön. Otamme jatkuvasti käyttöön uusia työhyvinvoinnin organisaatiokäytäntöjä esimerkiksi avoimuuteen, yhteiskehittämiseen ja itseohjautuvuuteen liittyen. Tiimissämme työskentelee tällä hetkellä 25 rakennuttamisen ja talotekniikan asiantuntijaa. Liiketoimintamme on voimakkaassa kasvussa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi