Rakennuttamisen projektipäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 23.5.2019 Hae viimeistään 2.6.2019

Lakea Oy on luotettava ja turvallinen asumisen ammattilainen.
Me osaamme isännöinnin, vuokra-asumisen ja rakennuttamisen eri osa-alueet. Kehitämme palvelujamme jatkuvasti, sillä haluamme vaikuttaa asumisen laatuun ja turvallisuuteen tulevaisuudessakin. Panostamme lisäksi kestävien asumismuotojen ja -ratkaisujen löytämiseen asumisessa, josta esimerkkinä Lakean kehittämä Lakea Omaksi -asumismuoto.
Teemme yhteistyötä alansa johtavien ja osaavimpien kumppanien kanssa ympäri Suomea. Lakean pääomistajia ovat 15 vahvaa pohjalaista kuntaa. Omistajakunta on sitoutunut kehittämään yhtiötä valtakunnalliseksi vaikuttajaksi.

 

Rakennuttamisen ammattilainen – kaipaatko urallesi uusia haasteita ja työntekijöistään aidosti välittävää, valtavirrasta poikkeavaa työnantajaa?

Etsimme Lakea Oy:lle kokenutta ja ammattitaitoista

Rakennuttamisen Projektipäällikköä

vastaamaan uudisasuntojen rakennuttamisprojekteista kokonaisvaltaisesti. Päätehtävänäsi on rakennuttamishankkeiden johtaminen hankesuunnittelusta käyttöönottovaiheeseen ja takuuajan tehtäviin saakka. Viet hankkeita ammattitaitoisesti eteenpäin ja neuvottelet aktiivisesti myös uusista projekteista. Valittu henkilö työllistyy aluepäällikkö Jouni Heiskasen johtamaan tiimiin Vantaalle.

Miksi hakea Lakealle töihin? Lakea hankkii tarvitsemansa tontit itse ja toimii hankkeissaan sekä tilaajana että rakennuttajana. Lakea toimii myös rakennuttamiensa asuntojen myyjänä tai vuokraajana ja kantaa asumisaikaista vastuuta huolehtimalla valmistuneiden kohteiden isännöinnistä ja taloushallinnosta. Edellä mainittu yhdistelmä tekee yrityksestä ainutlaatuisen toimijan alallaan Suomessa. Oman asuntotuotannon lisäksi Lakea rakennuttaa asuntoja myös muille toimijoille. Lakea on pienehkö ja ketterä yritys, jossa työntekijöistä aidosti välitetään ja jonka talous sekä tilauskanta ovat vakaalla pohjalla. Hankkeemme ovat kannattavia ja yrityksenä kasvamme maltillisesti ympäri Suomen, pääkaupunkiseudun ollessa yksi Lakean tärkeimpiä kasvavia sekä kehittyviä alueita.

Lakea Oy toteuttaa tämän rekrytointitoimeksiannon yhteistyössä Adeccon kanssa, ja valittu henkilö tulee työllistymään vakituiseksi työntekijäksi suoraan Lakea Oy:lle. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pikaisesti, sivujemme www.adecco.fi kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 2.6. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, puh. 0406634711, juhani.aikas@adecco.fi. Laita hakemukseen mukaan CV sekä palkkatoiveesi tehtävään.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi