Rakennuttamisen projektipäällikkö

Granlund Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.6.2021 Hae viimeistään 10.8.2021

Haluaisitko työskennellä todella monipuolisten hankkeiden merkeissä mukavan porukan kanssa? Kiinnostaisiko joustava työpaikka, jossa huomioimme kehittymistoiveesi ja arvostamme suuresti työpanostasi

Voisitko sinä olla etsimämme rakennuttamisen ammattilainen? Haemme nyt rakennuttamisen projektipäällikköä korjausrakentamisen tiimiimme. Olisi valtava etu, jos sinulla olisi valmius toimia myös työmaavalvojan roolissa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistöjen rakennuttamistehtävistä sekä raportoinnista kiinteistön omistajalle. Toimit myös asiantuntijana korjaustarveselvityksissä ja eri vaihtoehtojen tarkasteluissa.

Yksin ei työtä tarvitse tehdä, vaan apunasi on asiantunteva suunnittelijoiden, valvojien ja energia-asiantuntijoiden joukko. Muotoilemme lopullisen tehtävänkuvasi osaamisesi ja toiveittesi mukaan.

Työ Granlundilla on todella monipuolista: tarjoamme rakennushankkeisiin kattavan valikoiman suunnittelun, rakennuttamisen ja valvonnan palveluja. Projektinjohtokokemukseemme luotetaan suurissa ja pienissä hankkeissa.

Lue lisää rakennuttamisen työtehtävistä Granlundilla.


Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Meitä on jo reippaasti yli 1000 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman paidan päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.


Voisitko olla hakemamme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan DI- tai insinöörikoulutusta, englannin ja/tai ruotsin kielitaitoa sekä vähintään muutaman vuoden kokemusta rakennuttamis- ja/tai työmaavalvontatehtävistä. Olet asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä.


Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella tiistaihin 10.8.2021 mennessä. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Käsittelemme saapuneita työhakemuksia myös kesän aikana ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Riikka vastaa niihin mielellään. Hänet tavoitat seuraavasti:

Ryhmäpäällikkö Riikka Koskela, p. 040 7679271 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi