Avoimet työpaikat A-Insinöörit Oulu Julkaistu Haku päättyy

Rakennuttamisen projektipäällikkö

On insinöörejä ja on A-Insinöörejä. Jälkimmäisen tunnistaa halusta täyttää asiakkaan tarve aina vähän paremmin, vähän sitoutuneemmin, vähän täsmällisemmin ja vähän joustavammin. Meille on yhteistä jatkuva halu kasvaa ja oppia uutta, emmekä ole tyytyväisiä ennen kuin asiakkaammekin on. Henkilöstön osaaminen ja hyvinvointi ovat toimintamme perusta. Sitoudumme työntekijöihimme. Jos ”ihan jees” on sinulle kirosana ja uusimpien teknologioiden käyttäminen asiakkaan hyväksi intohimo, hae meille. Saatat hyvinkin olla A-Insinööri, vaikket itse vielä tietäisikään sitä.

Rakennuttamisen toimialallamme työskentelee lähes 100 asiantuntijaa, ja toimintamme laajentuessa haemme Oulussa sijaitsevaan toimipaikkaamme asiantuntijoita uudis- ja korjausrakennushankkeisiin:

Rakennuttamisen projektipäällikkö Ouluun

Vastaat itsenäisesti ja muiden rakennuttamisen henkilöstön tuella rakennushankkeiden rakennuttamis- ja projektinjohtotehtävistä. Arvostamme tehtävässä rakennusalan ammattitaitoa, palvelu- ja kehityshenkisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen näköalapaikan Pohjois-Suomen laajenevaan toimintaamme, monipuolisen tehtävän osana ammattitaitoista tiimiä sekä kilpailukykyiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönjohtaja Petri Piirala, 040 5252 864, petri.piirala@ains.fi ja sekä Mercuri Urvalin Aki Hyryläinen, 0400 200 878, aki.hyrylainen@mercuriurval.com.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään pe 16.12.2016 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-10066.

A-Insinöörit

Rakennuslehden pääuutisia