Rakennuttamisen Projektipäällikkö

Jones Lang LaSalle Finland Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 31.10.2017 Hae viimeistään 24.11.2017

JLL on globaali kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistunut yhtiö. Yli 60 000 työntekijäämme 80 maassa tarjoavat maailman johtavaa osaamista niin kiinteistösijoittajille kuin käyttäjäyrityksille.

Suomessa JLL on maan johtava toimitilakonsultti. Noin 80 hengen voimin palvelemme suurimpia ja arvostetuimpia kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia ja käyttäjäyrityksiä arvioinnin, suunnittelun ja arkkitehtuurin, kaupankäynnin, rakennuttamispalveluiden, liiketilakehityksen sekä vuokrauksen alueilla.

Nyt haemme joukkoomme:

Rakennuttamisen Projektipäällikköä

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä oman tiimimme, että projektin muiden sidosryhmien kanssa. Kykenet johtamaan, sekä olemaan myös johdettavana. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen sekä englanninkielen vähintään hyvin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen konsulttitoiminnassa.

Johdat projekteja itsenäisesti tai projektitiimin vetäjänä alusta loppuun. Projektista riippuen pystyt toimimaan myös turvallisuuskoordinaattorina tai valvomaan osan työsuorituksista. Tehtävä edellyttää kykyä selkeään johtamiseen ja organisointiin, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä ennakoivaa asennetta asioiden hoitamiseen. Työkokemusta rakennuttamisesta tai projektinjohtotehtävistä urakoinnin parissa sinulla on vähintään 12 vuoden ajalta. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/RI). Monipuolisen talonrakennusalan projektinjohtokokemuksen lisäksi erityisesti kustannustuntemus ja hankintakokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme paikan kasvavassa ja nuorekkaassa yhtiössä, jossa pääset ajoittain työskentelemään myös kansainvälisten projektien parissa. Tehtävät sijoittuvat pääasiallisesti pk-seudulle, mutta voivat sisältää ajoittain projekteja myös muualla päin Suomea. Voit osallistua myös Suomesta johdettuihin ulkomaan projekteihin. Arvostamme halua aktiivisesti kehittää sekä itseäsi, että työyhteisöäsi. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 24.11.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Ruotsalainen, Head of Construction, jani.ruotsalainen@eu.jll.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi