Rakennuttamisen Projektipäällikkö ja Talotekniikan Projektipäällikkö

JLL
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.5.2017 Hae viimeistään 6.6.2017

Rakennuttamisen Projektipäällikkö

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä oman tiimimme, että projektin muiden sidosryhmien kanssa. Kykenet johtamaan, sekä olemaan myös johdettavana. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen sekä englanninkielen vähintään hyvin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen konsulttitoiminnassa.

Johdat itsenäisesti projekteja alusta loppuun. Projektista riippuen voit toimia myös turvallisuuskoordinaattorina ja valvoa osan työsuorituksista. Työkokemusta rakennuttamisesta tai urakoinnista sinulla on vähintään 7 vuoden ajalta. Tehtävä edellyttää johtamis- ja organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä asioiden ennakoimiseen. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/RI). Kustannustuntemus ja hankintakokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit edelleen kehittää sekä itseäsi, että työyhteisöäsi.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 8.6.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Ruotsalainen, Head of Construction, jani.ruotsalainen@eu.jll.com

Talotekniikan Projektipäällikkö

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja haluat edetä urallasi. Toimit joustavasti yhteistyössä sekä oman tiimimme, että projektin muiden sidosryhmien kanssa. Kykenet johtamaan, sekä olemaan myös johdettavana. Hallitset erinomaisesti suullisen ja kirjallisen suomen kielen sekä englanninkielen vähintään hyvin. Ymmärrät asiakaslähtöisyyden merkityksen konsulttitoiminnassa ja olet henkilönä kehitysmyönteinen.

Toimit hankkeissa rakennuttamisen projektipäällikön alaisuudessa ohjaamalla ja resursoimalla talotekniikkatiimin toimintaa. Työmailla toimit LVI-valvojan tehtävissä. Kykenet myös itsenäisesti johtamaan talotekniikkapainotteisia rakennuttamisprojekteja alusta loppuun, sekä ohjaamaan nuorempia talotekniikka-asiantuntijoita. Työkokemusta rakennuttamisesta, urakoinnista tai suunnittelusta sinulla on vähintään 7 vuoden ajalta. LVI-valvojan tai talotekniikan perusvalvojan pätevyys (FISE) katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää johtamis- ja organisointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sekä kykyä asioiden ennakoimiseen. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (DI/RI).

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit edelleen kehittää sekä itseäsi, että työyhteisöäsi.

Toimita vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 6.6.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Ruotsalainen, Head of Construction, jani.ruotsalainen@eu.jll.com

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi