Kokeile kuukausi maksutta

Rakennuttamispäällikkö

MVH-Kiinteistöhallinnointi Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 21.1.2022 Hae viimeistään 6.2.2022

Haemme joukkoomme vahvistusta konsernin rakennuttamistehtäviin. Rakennushankkeemme käsittävät projektinhallinnan asiakastarpeiden mukaisesta tontin hausta aina takuuasioiden hoitoon. Omistamme itse rakennuttamamme kiinteistöt, joten vastaamme niiden koko elinkaaresta; rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrasopimushallinnoinnista.

Sinulla on talonrakentamisen, kiinteistöalan tai muu alan haasteisiin vastaava koulutus, sekä useampi vuosi työkokemusta. Ydinosaamistasi voi olla tuotannonohjaus, sopimustekniikka, hankekehitys tai suunnittelu. Tunnet alan työvälineet, ohjelmistot ja määräykset, seuraat aikaasi ja olet kiinnostunut toimintaympäristöstäsi. Verkostosi alan sidosryhmiin ovat olemassa ja kasvusuunnassa.

Omaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja olet ulospäin suuntautunut persoona. Nautit projektityöstä hankeosapuolten kanssa niin etä- kuin reaalimaailmassa. Olet itseohjautuva ja yrittäjähenkinen. Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustamista kotimaassa.

Hakemallemme henkilölle tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kiinteistökehittämisen ja -omistamisen näköalapaikalla, kilpailukykyisen kompensaation sekä kattavat työsuhde-edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Kimmo Vanhala 27.1. ja 31.1. klo 14-17 välisenä aikana. Mob. 050 380 4418.

Hakemukset Monster.fi -palvelun ilmoituksen kautta 6.2.2022 klo 21:00 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi