Rakentamisen asiantuntijoita eri tehtäviin usealle paikkakunnalle

Sijainti Pääkaupunkiseutu, Vaasa, Tampere, Turku, Lahti, Jyväskylä ja Hämeenlinna
Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 27.1.2019
Haemme rakentamisen asiantuntijoita eri tehtäviin usealle paikkakunnalle. Rakentamisen asiantuntijoilla on nyt mahdollisuus päästä usealla paikkakunnalla sijaitseville, mielenkiintoisille projekteille tekemään merkityksellistä työtä.
Pääkaupunkiseutu

Pääkaupunkiseudulla rakennamme muun muassa Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely– ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Haemme:

Lisätietoja saat tulosyksikön johtaja Mikko Lehdolta (p. 0405627539, mikko.lehto@skanska.fi).


Vaasa

Haemme siltatyönjohtajaa Vaasaan, maantien 724 parantamishankkeelle. Lisätietoja antaa työpäällikkö Timo Kujanpää (p.050 544 7110, timo.kujanpaa@skanska.fi).


Tampere

Haemme laskentapäällikköä johtamaan, kehittämään ja toteuttamaan erilaisia asuin- ja toimitilarakennusprojektien määrälaskentaa ja hinnoittelua. Rakennamme esimerkiksi nykyaikaisia, korkealle asetetuin ympäristötehokkuustavoittein suunniteltuja monitoimitiloja Techopolis Asemakeskukseen.

Lisätietoja saat yksikönjohtaja Antti Palo-ojalta (p. 040 865 0114, antti.palo-oja@skanska.fi).


Turku

Olemme Turussa mukana monipuolisesti erilaisilla asuin- ja toimitilarakennushankkeilla. Rakennamme esimerkiksi Aurum-uudisrakennuksen (ent. Juslenia) yliopistokampukselle sekä upeita koteja Telakkarantaan.

Haemme tiimiimme nyt:

Tulosyksikön johtaja Vesa Hintukainen (p. 040 518 8777, vesa.hintukainen@skanska.fi) antaa lisätietoja Turun avoimista tehtävistä, tiimistä ja projekteista.


Lahti

Lahdessa rakennamme esimerkiksi viihtyisiä ja toimivia koteja aivan keskustaan, sekä Launeen monitoimitalon, jonka monikäyttöiset tilat tarjoavat lapsille ja nuorille modernin oppimisympäristön. Lahteen haemme työmaainsinööriä, nuorempaa työnjohtajaa sekä vanhempaa työnjohtajaa.

Työpäällikkö Marko Kurvinen (p. 040 354 9023, marko.kurvinen@skanska.fi) ja yksikönjohtaja Jarkko Koskipalo (p. 0400 174 077, jarkko.koskipalo@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme.


Jyväskylä

Jyväskylään rakennamme esimerkiksi Kankaan uniikkia työskentely- ja asuinympäristöä, jossa kestävä kehitys, viisaat ratkaisut asukkaille ja alueen yrityksille yhdistyvät Tourujoen luonnonläheisessä miljöössä. Jyväskylän tiimiimme haemme vastaavaa työnjohtajaa, työnjohtajaa ja tuotantoinsinööriä.

Jyväskylän avoimista tehtävistä kertovat rakennuspäällikkö Jukka Patala (p. 040 582 9501, jukka.patala@skanska.fi) ja työpäällikkö Juha Ruokolainen (p. 040 526 2357, juha.ruokolainen@skanska.fi).


Hämeenlinna

Hämeenlinnassa olemme mukana kehittämässä uutta, modernia keskussairaalaa, Assia. Ahveniston tulevan sairaalan allianssitiimiin haetaan nyt projekti-insinööriä. Lisätietoja saat työpäällikkö Panu Pohjolalta (p. 0400 363 400, panu.pohjola@skanska.fi).


Meillä et ole vain töissä.

Meillä olet mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa. Aikamme merkittävimpien hankkeiden ja haastavien tehtävien lisäksi tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Olit sitten konkari tai vielä opintojesi alkutaipaleella, meiltä löydät mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdollisuuksia.

Haluatko mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa? Tule meille töihin!

Lähetä hakemuksesi 27.1.2019 mennessä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi