Rakentamisen hankeasiantuntija

Päivämäärät Julkaistu 19.4.2018 Hae viimeistään 2.5.2018

Rakentamisen hankeasiantuntija

Ulkoministeriö hakee hankeasiantuntijaa vakituiseen virkaan hallintopalveluiden kiinteistö- ja hankintapalveluyksikköön (HAL-60) 21.5.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävät

Tehtävä liittyy ulkoministeriön hallinnoimien edustustojen toimitiloihin ja virka-asuntoihin ja niissä toteutettaviin erilaisiin rakennushankkeisiin. Erityisesti tehtäviin kuuluvat pienemmät korjaushankkeet valtion omistamissa kiinteistöissä, uudisrakennushankkeet sekä saneeraukset valtion omistamissa tiloissa kuten myös erityisesti tilojen vaihtamisen yhteydessä tehtävät muutostyöt vuokratuissa kohteissa yhteistyössä hankepäälliköiden ja teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Hakijalta odotamme

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiselle antaa soveltuva korkeakoulututkinto, kuten rakennusinsinöörin tai -arkkitehdin ammattikorkeakoulututkinto sekä työkokemus alalta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää projektiosaamista ja -kokemusta, hyviä viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja, asiakaspalveluhalukkuutta, aktiivista otetta sekä oma-aloitteisuutta. Eduiksi katsotaan alan suunnittelu- tai urakointikokemus, rakennuttamistehtävissä hankittu kokemus, julkisen hankintamenettelyn ja tilaajavelvoitteiden tuntemus sekä hyvät ICT-taidot.

Projekteja on samanaikaisesti päällä useita, joten paineensieto, systemaattisuus ja suunnitelmallisuus ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä menestymiseen.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta sekä kykyä toimia vaihtelevissa olosuhteissa, toiminnan ulottuessa lähes sataan toimipisteeseen ympäri maailmaa.

Lisätietoja

Luethan tarkemman tehtäväkuvauksen osoitteesta www.valtiolle.fi. Tämän tehtävän työavain on 24-234-2018. Samaisella sivulla voit myös hakea tehtävää kirjautumalla sisään työnhakijana ja luomalla työnhakijan tilin.

Haethan tehtävää viimeistään 2.5.2018, klo 16:15.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi