Avoimet työpaikat Destia Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Ratasuunnittelija

Tehtävän kuvaus Haemme Asiantuntijapalvelut -yksikkömme rautatiesuunnitteluryhmään uutta ratasuunnittelijaa, joka on kiinnostunut erilaisten väylähankekokonaisuuksien suunnittelusta ja rautatiealan eri suunnittelutehtävistä. Tehtävässä osallistut erilaisiin rautateihin liittyviin suunnitteluprojekteihin kokemuksesi mukaan ja pääset osallistumaan kiinnostaviin ja monipuolisiin infra-alan suunnitteluhankkeisiin.
Odotamme Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta (Insinööri/DI) sekä hieman kokemusta infra-alan suunnittelutehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, muu väyläsuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme sitoutumista projektityöhön sekä halua kehittyä tehtävässä. Olet tottunut työskentelemään vaihtelevissa tiimeissä ja olet innokas ja nopea oppimaan uutta.
Tarjoamme Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Max Lagerström puh. 050 5390 684, max.lagerstrom@destia.fi tai yksikön päällikkö Sami Laakso, puh. 050 3527 446, sami.laakso@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 10.11.2017 mennessä.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

 

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478.

1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia