Ratasuunnittelija

Destia Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 13.10.2017 Hae viimeistään 10.11.2017
Tehtävän kuvaus Haemme Asiantuntijapalvelut -yksikkömme rautatiesuunnitteluryhmään uutta ratasuunnittelijaa, joka on kiinnostunut erilaisten väylähankekokonaisuuksien suunnittelusta ja rautatiealan eri suunnittelutehtävistä. Tehtävässä osallistut erilaisiin rautateihin liittyviin suunnitteluprojekteihin kokemuksesi mukaan ja pääset osallistumaan kiinnostaviin ja monipuolisiin infra-alan suunnitteluhankkeisiin.
Odotamme Odotamme sinulta teknisen alan koulutusta (Insinööri/DI) sekä hieman kokemusta infra-alan suunnittelutehtävistä. Voit olla vastavalmistunut, muu väyläsuunnitteluosaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme sitoutumista projektityöhön sekä halua kehittyä tehtävässä. Olet tottunut työskentelemään vaihtelevissa tiimeissä ja olet innokas ja nopea oppimaan uutta.
Tarjoamme Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Max Lagerström puh. 050 5390 684, max.lagerstrom@destia.fi tai yksikön päällikkö Sami Laakso, puh. 050 3527 446, sami.laakso@destia.fi

Jätä hakemuksesi tositoimiin 10.11.2017 mennessä.

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi