Avoimet työpaikat Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Runkotyönjohtaja korjausrakentamiseen

Nyt haemme runkotyönjohtajaa pääkaupunkiseudun kohteisiimme. Yksikkömme tekee vaativia korjausrakennuskohteita: liike- ja toimitilaremontteja, kiinteistökehitystä, arvokohteiden remontteja, lisä- ja täydennysrakentamista sekä TST-putkiremontteja taloyhtiöille.

Kohde, jollaista ei joka päivä tule vastaan
Ensimmäinen kohteesi sijaitsee Helsingin Myllypurossa, jonne rakennamme parhaillaan kuusikerroksisen kerrostalon katolle kahteen lisäkerrokseen 34:ää asuntoa. Lisäkerrokset rakennetaan betonielementeistä ja osittain paikalla valamalla. Asuntojen kylpyhuoneet tuodaan sisustusvalmiina mokkuloina omalta tehtaaltamme Oulaisista.

Tässä kohteessa erityisen haastavaa on betonielementtien asennustyö, mikä tehdään avattavan sääsuojan sisälle autonosturiasennuksena. Lisäksi kaikkien työvaiheiden aikatauluttaminen, yhteensovittaminen ja materiaalien osittainen varastointi tapahtuu sääsuojassa, joten työmaakokemus ja työturvallisuusasiat sekä logistiikan ymmärtäminen ovat erittäin tärkeitä osaamisalueitasi!

Runkotyönjohtana vastaat kohteen valmistumisesta ajallaan turvallisuusasioista ja laadusta tinkimättä yhteistyössä vastaavan työnjohtajan sekä hankinta- ja laskentatiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluvat myös kohteiden sisävalmistustyöt. Osallistut hankkeen viikkopalavereihin ja työmaalla järjestettäviin urakoitsijakokouksiin.

Näillä eväillä menestyt!
Ideaalihakijamme on rakennusinsinööri tai -mestari, mutta myös muu soveltuva koulutustausta ja/tai työkokemus voi sopia tehtävään, mikäli olet aiemmin toiminut runkovaiheen työnjohtajana betonirakentamisen parissa. Voit olla joko kokeneempi osaaja tai hiljattain opinnoistasi valmistunut, jolloin me koulutamme sinusta alan ammattilaisen! Tärkeintä on, että sinulla on aitoa halua oppia uusia rakentamisen menetelmiä.

Toivoisimme sinulta lisäksi:
– MS Officen sujuvaa perustason hallintaa
– valmentava ja ystävällinen ote työnohjaukseen
– taitoa aikatauluttaa ja organisoida työvaiheita

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Joko innostuit?
Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomake oheisen linkin kautta 18.4.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Vesaan. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen tuotantojohtaja Vesa Terimo, p. 0400 676 004, vesa.terimo@lehto.fi.

Hakuaika alkaa: 28.3.2017
Hakuaika päättyy: 18.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia