Avoimet työpaikat Aqua Palvelu Oy Lahti, Hollola Julkaistu Haku päättyy

Sähkö- ja automaatiotyönjohtaja, Verkostotyönjohtaja

Aqua Palvelu Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen kahta työnjohtajaa/ insinööriä. Yhtiö kuuluu Lahti Aqua konserniin. Lahti Aqua konserni on Lahden kaupungin omistama vesihuoltoyhtiö, joka huolehtii noin 145 000 asukkaan vesihuoltopalveluista Lahdessa ja Hollolassa.

Laitoskunnossapitoon haetaan
sähkö- ja automaatiotyönjohtajaa,
jonka tehtäviin kuuluvat vesihuollon automaatio- ja sähkötyöt sekä työnjohtotehtävät. Siirtymäkauden jälkeen ko. henkilö toimii sähkötöidenjohtajana (S1-pätevyys).

Verkoston kunnossapitoon haetaan
verkostotyönjohtajaa,
jonka tehtäviin kuuluvat verkoston ennakoiva kunnossapito ja erityisalueena pumppaamoiden ylläpitotehtävät sekä työnjohtotehtävät.

Molemmissa tehtävissä tarvitaan hyvää asiakaspalvelu- ja yhteistyökykyä, jotta voimme vastata asiakkaidemme hyvän palvelun odotuksiin. Valittavilla henkilöillä tulee olla valmius osallistua työajan ulkopuoliseen varallaolojärjestelmään yhtiön käytännön mukaisesti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta, alempaa korkeakoulututkintoa (AMK insinööri) tai vastaavia alan opintoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä, kehittävää työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteelliset työtehtävät jatkuvasti kehittyvällä vesihuoltoalalla, kannustavan ja motivoivan työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävistä antaa: Aqua Palvelu Oy:n toimitusjohtaja Hannu Mustonen puh. 050-552 8455.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv:si palkkatoivomuksineen 31.10.2017 mennessä osoitteeseen hr_lahtiaqua@lahtiaqua.fi

Aqua Palvelu Oy

Vuonna 2016 Lahti Aqua konsernin liikevaihto oli noin 38 milj. euroa. Henkilöstöä koko konsernin palveluksessa on noin 100 henkilöä. Aqua Palvelu Oy:n liikevaihto oli noin 10 milj. euroa. Henkilöstöä yhtiössä on noin 60 henkilöä. Aqua Palvelu keskittyy vesihuollon operatiivisiin ja kunnossapidon tehtäviin konsernissa.

Rakennuslehden pääuutisia