Töitä rakennusalan moniosaajalle

StaffPoint
Sijainti Koko Suomi
Päivämäärät Julkaistu 15.9.2017 Hae viimeistään 29.9.2017

Alalla on paljon piilotyöpaikkoja – me löydämme ne Sinulle

Uusi ja perinteinen rakentaminen, kehittyvä talotekniikka… Näiden alojen kasvu ja tulevaisuus näyttävät vahvoilta. Työntekijöille on kysyntää enemmän kuin työnantajat ehtivät ilmoittaa. Puhutaankin ns. piilotyöpaikoista, jotka eivät ole julkisessa haussa. Ota yhteyttä StaffPointiin. Meillä on verkostot ja kovaa kysyntää – ehkä juuri Sinusta!

Suuren henkilöstöpalvelualan konsernin, StaffPointin, Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka -toimialoilla työskentelee kymmeniä rekrytoinnin ammattilaisia. Palvelemme työnantajia ja työnhakijoita 14:lla paikkakunnalla Suomessa.

– Juuri nyt haemme asiakkaillemme mm. suurta määrää talotekniikan osaajia. Pääkaupunkiseudulle tarvitsemme erityisesti sähköasentajia, toimialajohtaja Harri Apell kertoo.

– Elpynyt taloustilanne ja uudet teknologiat tuovat osaajien etsimiseen sellaista vauhtia ja volyymiä, että kaikkia avoimia työpaikkoja asiakkaamme eivät ehdi edes ilmoittaa. Meillä on asiakkaisiin kuitenkin tiiviit verkostot ja ennakoimme heidän osaajatarpeitaan. Tiedämme monia piilotyöpaikkoja – nyt vain tarvitaan niihin Oikeita Osaajia, Apell sanoo.

Rakennusalan moniosaaja, lähetä avoin hakemus

Tarvittava työntekijä voi olla yhden erikoisalan kokenut ammattilainen tai moniosaaja.

– Tunnistamme parhaimmat moniosaajat, vaikka he eivät itse olisikaan koko potentiaalistaan tietoisia. Työnantajan ja työntekijän kohtauttaminen on tänä päivänä todellista tinderöintiä, mutta asetusten on oltava kohdallaan. Sen me hallitsemme, Apell toteaa.

Ilmoita itsestäsi meille avoimella työhakemuksella osoitteessa www.staffpoint.fi

Helpotusta tarjolla pk-seudun asumiskuvioihin.

Kaikkia työpaikan saantiin liittyviä haasteita rekrytoija ei toki pysty ratkaisemaan.

– Ideoimme jatkuvasti ratkaisuja helpottamaan vaikeaa työntekijäsaatavuutta. Alan isona toimijana se on suorastaan velvollisuutemme, Apell sanoo.

Hyvä esimerkki tällaisesta on Duuni&Kämppä-palvelu, jossa StaffPoint tarjoaa kalliille pääkaupunkiseudulle työllistyvälle, palkkalistoilleen tulevalle vuokratyöntekijälle tukea vuokra-asunnon saamiseksi ja vakuuslainan maksamiseksi. Tästä palvelusta voit lukea lisää tästä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi