Avoimet työpaikat StaffPoint Koko Suomi Julkaistu Haku päättyy

Töitä rakennusalan moniosaajalle

Alalla on paljon piilotyöpaikkoja – me löydämme ne Sinulle

Uusi ja perinteinen rakentaminen, kehittyvä talotekniikka… Näiden alojen kasvu ja tulevaisuus näyttävät vahvoilta. Työntekijöille on kysyntää enemmän kuin työnantajat ehtivät ilmoittaa. Puhutaankin ns. piilotyöpaikoista, jotka eivät ole julkisessa haussa. Ota yhteyttä StaffPointiin. Meillä on verkostot ja kovaa kysyntää – ehkä juuri Sinusta!

Suuren henkilöstöpalvelualan konsernin, StaffPointin, Teollisuus, rakentaminen ja logistiikka -toimialoilla työskentelee kymmeniä rekrytoinnin ammattilaisia. Palvelemme työnantajia ja työnhakijoita 14:lla paikkakunnalla Suomessa.

– Juuri nyt haemme asiakkaillemme mm. suurta määrää talotekniikan osaajia. Pääkaupunkiseudulle tarvitsemme erityisesti sähköasentajia, toimialajohtaja Harri Apell kertoo.

– Elpynyt taloustilanne ja uudet teknologiat tuovat osaajien etsimiseen sellaista vauhtia ja volyymiä, että kaikkia avoimia työpaikkoja asiakkaamme eivät ehdi edes ilmoittaa. Meillä on asiakkaisiin kuitenkin tiiviit verkostot ja ennakoimme heidän osaajatarpeitaan. Tiedämme monia piilotyöpaikkoja – nyt vain tarvitaan niihin Oikeita Osaajia, Apell sanoo.

Rakennusalan moniosaaja, lähetä avoin hakemus

Tarvittava työntekijä voi olla yhden erikoisalan kokenut ammattilainen tai moniosaaja.

– Tunnistamme parhaimmat moniosaajat, vaikka he eivät itse olisikaan koko potentiaalistaan tietoisia. Työnantajan ja työntekijän kohtauttaminen on tänä päivänä todellista tinderöintiä, mutta asetusten on oltava kohdallaan. Sen me hallitsemme, Apell toteaa.

Ilmoita itsestäsi meille avoimella työhakemuksella osoitteessa www.staffpoint.fi

Helpotusta tarjolla pk-seudun asumiskuvioihin.

Kaikkia työpaikan saantiin liittyviä haasteita rekrytoija ei toki pysty ratkaisemaan.

– Ideoimme jatkuvasti ratkaisuja helpottamaan vaikeaa työntekijäsaatavuutta. Alan isona toimijana se on suorastaan velvollisuutemme, Apell sanoo.

Hyvä esimerkki tällaisesta on Duuni&Kämppä-palvelu, jossa StaffPoint tarjoaa kalliille pääkaupunkiseudulle työllistyvälle, palkkalistoilleen tulevalle vuokratyöntekijälle tukea vuokra-asunnon saamiseksi ja vakuuslainan maksamiseksi. Tästä palvelusta voit lukea lisää tästä

StaffPoint

StaffPoint on suomalainen henkilöstöalan yritys, joka tuottaa henkilöstö- ja rekrytointipalveluja, valmennuspalveluja sekä HR-ohjelmistoja asiakkaalle lisäarvoa tuottavaksi kokonaisuudeksi. StaffPoint-konserni muodostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta. Rekrytointi – ja henkilöstöpalveluista vastaa StaffPoint Oy, valmennuspalveluista Spring House Oy ja HR-ohjelmistoratkaisuista Saima Soft Oy. Konsernin liikevaihto on lähes 130 miljoonaa euroa.

Konsernissa työskentelee noin 350 toimihenkilöä. Valtakunnallinen palveluverkosto kattaa koko Suomen, toimipisteitä on 14 paikkakunnalla Suomessa, yksi Virossa ja yksi Espanjassa. Vuosittain StaffPoint työllistää 11 000 osaajaa, Spring House kohtaa 20 000 valmennettavaa ja Saima Softin ohjelmistoilla on 22 000 käyttäjää. Työntekijäpoolistamme löytyy lähes 15 000 työn osaajaa.

StaffPoint-konsernin omistajina ovat vakavaraiset, institutionaaliset sijoittajat GWS, Tesi, Etera ja Varma sekä yritysten johto.

Rakennuslehden pääuutisia