Sähköasiantuntijaa, LVIA-asiantuntijaa

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 8.9.2017 Hae viimeistään 17.9.2017

HUS-Kiinteistöt Oy on HUS:n kokonaan omistama tytäryhtiö, joka tuottaa kokonaisvaltaisesti sairaalakiinteistöihin liittyviä palveluita. Rakennuttamisyksikkö vastaa HUS:n sairaalarakennusinvestoinneista rakennuttajana ja hankintayksikkönä. Käynnissä olevien peruskorjaus- ja uudisrakennusinvestointien kokonaisarvo on tällä hetkellä n. 500 M€.

Haemme rakennuttamisyksikköön

Sähköasiantuntijaa

täydentämään sähköammattilaistemme ryhmää. Tehtävänäsi on rakennushankkeiden sähköteknisten töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valvonta yhdessä yksikkömme muiden moniammatillisten osaajien kanssa. Tehtävään sisältyy myös sähköteknisten hankkeiden ja hankintojen itsenäistä toteutusta.

Toivomme sinulta kokemusta rakennushankkeiden sähköjärjestelmien suunnittelusta, urakoinnista ja/tai suunnittelun ja toteutuksen ohjaus- ja valvontatehtävistä. Kokemus vaativista sähköteknisistä asiantuntijatehtävistä ja osaaminen heikkovirtajärjestelmistä luetaan eduksi.

LVIA-asiantuntijaa

osaksi LVI-ammattilaistemme ryhmää. Tehtäviin kuuluu rakennushankkeiden LVIA-töiden suunnittelun ohjaus ja rakentamisen valvonta yhdessä yksikkömme muiden ammattilaisten kanssa. Tehtävään sisältyy myös LVI-hankkeiden ja hankintojen itsenäistä toteutusta.

Toivomme sinulta kokemusta rakennushankkeiden LVI-järjestelmien suunnittelusta, urakoinnista ja/tai suunnittelun ja toteutuksen ohjaus- ja valvontatehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus vaativista LVIA-teknisistä asiantuntijatehtävistä.

Tarjoamme kaikille hakijoillemme:
Vakaan ja kehittyvän työpaikan
Monipuolisia ja haasteellisia tehtäviä
Organisaation tuen ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan

Lisätietoa antaa rakennuttamispäällikkö Carl Sirén, puh. 050 4279301. Hakemukset ja CV palkkatoiveineen 17.9.2017 mennessä: www.hus-kiinteistot.fi/avoimet-tyopaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi