Avoimet työpaikat Pääkaupunkiseutu Julkaistu Haku päättyy

Sähköprojektipäällikkö

Nyt haemme sähköprojektipäällikköä pääkaupunkiseudun kohteisiimme. Yksikkömme tekee vaativia korjausrakennuskohteita: liike- ja toimitilaremontteja, kiinteistökehitystä, arvokohteiden remontteja, lisä- ja täydennysrakentamista sekä TST-putkiremontteja taloyhtiöille.

Vastaat sähköteknisten töiden toteuttamisesta, suunnittelun ohjauksesta, teknisistä ratkaisuista, järjestelmä- ja materiaalivalinnoista sekä lopullisten kustannuksien määrittelystä. Toimit sähkötöiden yhteyshenkilönä tilaajaan päin ja osallistut työmaakokouksiin. Hankkeemme ovat sekä KVR- että kilpailu-urakoita.

Vastaat projektien aikana sähkötöiden laskennasta ja lisä- ja muutostöiden hallinnasta. Laadit tarjouspyyntöjä materiaalitoimittajille ja urakoitsijoille, neuvottelet, valitset projektin toteuttajat ja laadit sopimukset yhteistyössä keskitetyn hankinnan kanssa.

Johdat sähkötöiden asennustoimintaa, yhteensovittamista ja aikataulutusta. Varmistat sähköasennustöiden laadun ja huolehdit loppuvaiheen toimintakokeista, tarkastuksista ja dokumentoinnista.

Toivoisimme sinulta…
– Sähköinsinöörin- tai -teknikon tutkintoa
– Korjausrakentamisen kokemus on huomattavaksi eduksi
– MS Officen ja muiden rakentamiseen liittyvien ohjelmistojen sujuvaa perustason hallintaa
– Valmentavaa ja ystävällistä otetta työnohjaukseen
– Taitoa aikatauluttaa ja organisoida työvaiheita

Viihdyt meillä parhaiten, mikäli olet oma-aloitteinen ja rehellinen tiimipelaaja! Osaat soveltaa ja ratkaista hankkeissa eteen tulevia haasteita sekä omaat taidon sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteistyöhön erilaisten sidosryhmien kanssa.

Palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Kattavista luontoiseduistamme voit lukea lisää osoitteessa lehto.fi/meille-toihin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. Toimipaikkasi sijaitsee aluksi Helsingin Kalasatamassa ja 4/2018 alkaen Vantaan Tikkurilassa.

Joko innostuit?
Jos saimme sinut kiinnostumaan, hae tehtävää täyttämällä lyhyt hakemuslomakkeemme oheisen linkin kautta 26.4.2017 mennessä tai ota suoraan yhteyttä Joonakseen. Jätäthän hakemuksen ohessa myös palkkatoiveesi. Ollaan pian yhteyksissä!

Lisätietoja tehtävästä antaa korjausrakentamisen talotekniikkapäällikkö Joonas Viitanen, joonas.viitanen@lehto.fi ja 040 480 6222.

Hakuaika alkaa: 29.3.2017
Hakuaika päättyy: 26.4.2017

Rakennuslehden pääuutisia