Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki ja Turku Julkaistu Haku päättyy

LVI-suunnittelija

LVI-suunnittelija

Optiplanissa LVIA-suunnittelun ammattilaisia on kaikkiaan reilu 60 henkilöä. Teemme toimitila- ja asuntokohteiden uudis- ja korjausrakentamisen LVIA-suunnittelua sekä tuotekehitystä. Tule mukaan innostavaan ja jatkuvasti kehittyvään tiimiin kiinnostavien projektien pariin!

Haemme organisaatiomme vahvistukseksi kokeneita LVI-suunnittelijoita Helsinkiin Ruskeasuolle sekä Turun keskustaan. Toimit LVI-suunnittelijana monipuolisissa projekteissa uudenlaisessa toimintaympäristössä. Pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi isossa monialasuunnittelutoimistossa. Vahvistamme osaamistasi koulutusten avulla. Meillä saat ottaa vastuuta ja pääset aidosti vaikuttamaan projekteihin.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on usean vuoden kokemus LVI-suunnittelusta. Koulutukseltasi olet diplomi- insinööri tai insinööri (LVI-tekniikka). Katsomme eduksesi MagiCAD-ohjelmiston tuntemisen. Arvostamme yhteistyökykyä ja taitoa tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa sekä ennakoivaa ja pitkäjänteistä toimintatapaa.

Meillä on innostava ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki. Tule sinäkin meille!

Lisätietoja yrityksestäwww.optiplan.fi

Hae Lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään 26.5. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteyshenkilöt

Antti Torkki Suunnittelujohtaja 050 400 5390

Hae paikkaa tästä

 

 

Rakennuslehden pääuutisia