Sähkösuunnittelijoita uudisrakentamiseen

Optiplan Oy
Sijainti Helsinki ja Turku
Päivämäärät Julkaistu 15.12.2017 Hae viimeistään 2.1.2018

Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin! Haemme sähkösuunnittelijoita Helsinkiin ja Turkuun. Sovitaan paikka ja tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden. Optiplanille kannattaa tulla, meillä työkaveria arvostetaan!

Työssäsi toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja uudistuvassa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on ammattitaitoinen ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

HAE tehtävää lähettämällä hakemuksesi 2.1.2018 mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yrityksestä: www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

 Yhteyshenkilö

Kari Kavonius, p. 050 553 1987

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi