Sähkösuunnittelijoita

Optiplan Oy
Sijainti Helsinki, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2017 Hae viimeistään 24.9.2017

Sähkösuunnittelijoita uudisrakentamiseen, Optiplan

Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin! Haemme sähkösuunnittelijoita Helsinkiin ja Ouluun. Sovitaan paikka ja tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden. Optiplanille kannattaa tulla, meillä työkaveria arvostetaan!

Työssäsi toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja uudistuvassa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on ammattitaitoinen ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Kari Kavonius, p. 010 507 6038.

Hae
tehtävää lähettämällä hakemuksesi 24.9. mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yrityksestä:
www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi