Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki, Oulu Julkaistu Haku päättyy

Sähkösuunnittelijoita

Sähkösuunnittelijoita uudisrakentamiseen, Optiplan

Tule mukaan innostavaan ja kehittymishaluiseen tiimiin! Haemme sähkösuunnittelijoita Helsinkiin ja Ouluun. Sovitaan paikka ja tarkempi työnkuva yhdessä osaamistasi ja kokemustasi hyödyntäen, toiveesi huomioiden. Optiplanille kannattaa tulla, meillä työkaveria arvostetaan!

Työssäsi toimit rakennushankkeiden sähkösuunnittelijana osana suunnittelutiimiä.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja uudistuvassa toimintaympäristössä. Vahvistamme osaamistasi koulutuksin. Meillä on ammattitaitoinen ja dynaaminen ilmapiiri sekä vahva yhteishenki.

Odotamme tehtävään valittavalta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään kolmen vuoden kokemusta suunnittelu- tai projektitoiminnasta. Yhteistyökyky, jämäkkyys ja kyky hallita kokonaisuuksia ovat tehtävässä menestyvien vahvuuksia. Lisäksi odotamme aloitteellisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä suunnitteluratkaisuja.

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Kari Kavonius, p. 010 507 6038.

Hae
tehtävää lähettämällä hakemuksesi 24.9. mennessä. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Yrityksestä:
www.optiplan.fi

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Olemme asiakkaamme tukena aina kaavoituksesta kiinteistön käyttöönottoon ja seurantaan. Tarjoamme asiakkaidemme tarpeisiin räätälöityä suunnittelu- ja elinkaaripalvelua sekä kuntotutkimuksia, rakennuttamista ja valvontaa. Toimimme Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa yhteensä 230 huippuosaajan voimin. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia