Avoimet työpaikat Ramboll Espoo, Joensuu, Kuopio, Lappeenranta, Mikkeli ja Tampere Julkaistu Haku päättyy

Sähkösuunnittelun osaajia

Ramboll panostaa voimakkaasti Kiinteistöt ja rakentaminen–toimialan kehittämiseen ja olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla.

Etsimme jatkuvasti sähkösuunnittelun osaajia kaikkiin toimipisteisiimme, esimerkiksi Espooseen, Kuopioon, Tampereelle, Lappeenrantaan, Mikkeliin ja Joensuuhun. Hae nyt ja tule mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden Suomea!

Tietoa avoimista tehtävistä löydät täältä:

REVIT-kehitysinsinööri

Sähkösuunnittelija

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö

Sähkötiimin suunnittelupäällikkö

Sähkösuunnittelun assistentti     

 

Vietämme 90 % ajastamme sisätiloissa. Sillä miten rakennukset suunnitellaan ja toteutetaan, on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Autamme asiakkaitamme energiatehokkaan, terveellisen ja ympäristön huomioivan rakentamisen toteuttamisessa.

Tule mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden Suomea!

Ramboll

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 300 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme.

 

Ramboll on monialainen ja vastuullinen konsulttitoimisto.
Ramboll Finlandin liikevaihto on 201 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat ministeriöt, valtion virastot ja laitokset, kaupunkien ja kuntien organisaatiot, teollisuus, satamat, rakennusliikkeet sekä yritykset ja yhdistykset.

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelujamme asiakkaiden tarpeiden mukaisesti sekä tarjoamme koko kansainvälisen konsernimme asiantuntemuksen asiakkaidemme hyväksi. Pystymme hoitamaan myös isoja kansainvälisiä projekteja laajan asiantuntijaverkostomme avulla.

Ramboll on SKOLin jäsenyritys.
Perusarvomme heijastavat voimakasta sitoutumista kestävän kehityksen periaatteisiin sekä jatkuvaan ihmisten sekä yhteiskunnan työ- ja elinolosuhteiden edistämiseen ratkaisujemme avulla.

Ramboll Group

Ramboll on johtava suunnittelu- ja konsultointiyritys, joka perustettiin Tanskassa vuonna 1945. Yhtiön palveluksessa on noin 13 000 työntekijää. Kansainvälisenä yhtiönä Rambollilla on vahva asema Pohjoismaissa, Isossa-Britanniassa, Pohjois-Amerikassa, Lähi-idässä sekä Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Yli 300 toimistoamme 35 maassa mahdollistavat vankan paikallistuntemuksen yhdistämisen laajaan kansainväliseen osaamiseen. Tavoitteenamme on luoda innostavia ja vaativia ratkaisuja, jotka tukevat aidosti asiakkaidemme, loppukäyttäjien ja koko yhteiskunnan toimintaa. Rambollin toimialat ovat Kiinteistöt ja rakentaminen, Infra ja liikenne, Kaupunkisuunnittelu, Vesi, Ympäristö ja terveys, Energia, Öljy ja kaasu sekä Johdon konsultointi.

Lue lisää Rambollista

Ramboll - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia