Avoimet työpaikat Optiplan Oy Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkö

Haemme Optiplaniin sähkösuunnittelun ryhmäpäällikköä uudisrakentamisen hankkeisiin Helsinkiin. Työ sisältää suunnittelun johtamista, esimiestehtäviä ja suunnittelijan työmaavalvontatehtäviä omien suunnittelukohteiden osalta. Tule mukaan innostuneeseen porukkaan!

 Sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkönä

  • Vastaat osaltasi Optiplanin sähkösuunnitteluryhmän tuloksesta sekä resursoinnista.
  • Osallistut omalta osaltasi koko sähkösuunnittelutoimialan kehittämiseen.
  • Toimit ryhmän esimiehenä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan sähkösuunnittelutehtävistä. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle
Motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana, aivan huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
Suunnittelujohtaja Kari Kavonius p. 050 553 1987, kari.kavonius@optiplan.fi

Hae
tehtävää 31.12.2017 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Järjestelmämme kautta hakeminen on helppoa ja nopeaa!
Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Optiplan Oy

Optiplan on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa.

Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa.  Asiakasverkostomme kattaa koko maan.

Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia. NCC on Pohjoismaiden suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyhtiöitä ja Suomen johtavista rakennusliikkeistä ainoa, jolla on omistuksessaan oma monialainen suunnittelutoimisto.

Optiplanin kokonaissuunnittelupalvelulla voimme tarjota hankkeen kaikki suunnitelmat asiantuntijoiden saumattomassa yhteistyössä. Näin suunnitelmat valmistuvat ajallaan, ristiriidattomana kokonaisuutena. Asiantuntijamme hallitsevat myös energiatehokkuuden ja keinot rakennuksen koko elinkaaren hiilijalanjäljen pienentämisen.

Lue lisää

Optiplan Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia