Sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkö

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 12.12.2017 Hae viimeistään 31.12.2017

Haemme Optiplaniin sähkösuunnittelun ryhmäpäällikköä uudisrakentamisen hankkeisiin Helsinkiin. Työ sisältää suunnittelun johtamista, esimiestehtäviä ja suunnittelijan työmaavalvontatehtäviä omien suunnittelukohteiden osalta. Tule mukaan innostuneeseen porukkaan!

 Sähkösuunnittelun ryhmäpäällikkönä

  • Vastaat osaltasi Optiplanin sähkösuunnitteluryhmän tuloksesta sekä resursoinnista.
  • Osallistut omalta osaltasi koko sähkösuunnittelutoimialan kehittämiseen.
  • Toimit ryhmän esimiehenä.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vahvaa, usean vuoden kokemusta rakennusalan sähkösuunnittelutehtävistä. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle
Motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana, aivan huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
Suunnittelujohtaja Kari Kavonius p. 050 553 1987, kari.kavonius@optiplan.fi

Hae
tehtävää 31.12.2017 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Järjestelmämme kautta hakeminen on helppoa ja nopeaa!
Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi