Senior Operations Manager, Information Security Manager, Facility Manager, Cooling Manager, Electricity Manager, Operations Engineer

Telia Finland
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.5.2017 Hae viimeistään 19.5.2017

LÄHDE MUKAAN TUOTTAMAAN SUOMEN MODERNEINTA DATAKESKUSPALVELUA!

Rakennamme Suomen suurinta, avointa datakeskusta Pitäjänmäkeen Helsinkiin. Rakennusprojektimme etenee hienosti ja laitoksemme on valmis palvelemaan asiakkaitamme alkuvuoden 2018 aikana. Datakeskus on keskeinen osa digitalisaatio strategiaamme ja saa tällä hetkellä valtavasti huomiota Telian sisällä. Nyt on aika täydentää henkilökuntaamme ja löytää datakeskuksen tuotantotiimiin lisää jäseniä.

Etsimme nyt kokeneita päälliköitä ja asiantuntijoita huolehtimaan keskuksemme operoinnista, kiinteistöstä ja tekniikasta.

PAIKKOJA ON AVOINNA SEURAAVISSA ROOLEISSA:
• Senior Operations Manager • Information Security Manager
• Facility Manager • Cooling Manager
• Electricity Manager • Operations Engineer

MIKSI TULISIT MEILLE?
Telia on kasvun paikka – liiketoimintamme kukoistaa, kun sinä kasvat ja kehityt. Riippumatta roolistasi, saat työskennellä vallankumouksellisen tekniikan ja innovaatioiden kanssa. Meillä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä ja kannustamme työntekijöitämme oma-aloitteisuuteen. Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavuutta ja parhaat työkalut, jotta voit vaivattomasti yhdistää työn ja vapaa-ajan toisiinsa.
Saat ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä eri osa-alueiden par hai den asiantuntijoiden kanssa ja sinulla on mahdollisuus laajentaa ja syventää omaa ammatillista osaamistasi koko datakeskustoiminnon osalta.

LISÄTIETOJA HANKKEESTAMME, JOUKKUEESTAMME JA AVOIMISTA PAIKOISTA ANTAVAT:
Head of Datacenter Operations, Matti Tella +358 40 302 3033 sekä
Department Manager, Real Estate Juha Ekman +358 40 822 6693.

LÖYDÄT TARKEMMAT TEHTÄVÄKUVAUKSET OSOITTEESTA
telia.fi/career/avoimet-tyopaikat

Jätä hakemuksesi viimeistään 19.5.2017
Odotamme jo tapaamistasi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi