Sisäilma-asiantuntija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 26.6.2018 Hae viimeistään 16.8.2018

ETSIMME MONIPUOLISTA JA KEHITTYMISHALUISTA SISÄILMA-ASIANTUNTIJAA

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien ja toimijoiden kanssa. Sisäilma-asiantuntijan tehtävässä pääset johtamaan monipuolisia ja monenlaisia sisäilmaprojekteja, toimimaan sisäilma-asioissa kiinteistöpäälliköidemme ja asiakkaidemme tukena sekä osallistumaan myös kiinteistöjen ympäristövastuullisuuteen liittyviin projekteihin. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja kasvattamaan omaa ammatillista osaamistasi ja palvelutuotteitamme laaja-alaisesti yhteistyössä asiakkaiden, kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

 

Sisäilma-asiantuntijan tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Toimit sujuvasti yhteistyössä niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Olet luonteeltasi positiivinen, tiimityökykyinen ja aikaansaava. Asiakaskuntamme on hyvin moninaista, ammattimaisista kiinteistösijoittajista toimitilojen käyttäjiin.

EXCELLENCE
Olet sisäilma-asioiden ammattilainen ja pystyt johtamaan sisäilmaprojekteja itsenäisesti. Työssäsi olet järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviä. Langat pysyvät käsissäsi myös useissa päällekkäisissä projekteissa ja pysyt sovituissa aikatauluissa. Olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen, viestit sujuvasti ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Omaat erinomaiset kommunikointitaidot, ymmärrät viestinnän tärkeyden sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti. Sinulla on soveltuva tekninen (Insinööri amk tai DI) tai vastaava koulutus, joka tukee sisäilma-asiantuntijan tehtävien hoidossa. Rakennusterveysasiantuntijan koulutus katsotaan eduksi.

INNOVATION
Haluat aktiivisesti vaikuttaa sisäilmaongelmien ratkaisuun kehittämällä uusia toimintatapoja ja ratkaisuja. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin niin asiakkaille kuin omassakin organisaatiossa. Olet kiinnostunut perehtymään myös kiinteistöjen ympäristöasiantuntijan tehtäviin

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Manager & Team Leader Silja Nopanen, puh. 050 465 5789, seuraavina aikoina: 30.7.- 3.8.2018.

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.8.2018 klo 16.00 mennessä. Hae heti >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi