Sisäilma-asiantuntija

Newsec
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 29.9.2017 Hae viimeistään 17.10.2017

ETSIMME MONIPUOLISTA JA KEHITTYMISHALUISTA SISÄILMA-ASIANTUNTIJAA

yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien ja toimijoiden kanssa. Sisäilma-asiantuntijan tehtävässä pääset johtamaan monipuolisia ja monenlaisia sisäilmaprojekteja, toimimaan sisäilma-asioissa kiinteistöpäälliköidemme ja asiakkaidemme tukena sekä osallistumaan WELL (Well Building Standard) – projekteihin. Meillä pääset kehittymään, kehittämään ja kasvattamaan omaa ammatillista osaamistasi ja palvelutuotteitamme laaja-alaisesti yhteistyössä asiakkaiden, kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

Sisäilma-asiantuntijan tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS

 • Toimit sujuvasti yhteistyössä niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Asiakaskuntamme on hyvin moninaista, ammattimaisista kiinteistösijoittajista toimitilojen käyttäjiin.
 • Olet luonteeltasi positiivinen, tiimityökykyinen ja aikaansaava.

EXCELLENCE

 • Olet sisäilma-asioiden ammattilainen ja pystyt johtamaan sisäilmaprojekteja itsenäisesti.
 • Työssäsi olet järjestelmällinen ja osaat priorisoida työtehtäviä. Langat pysyvät käsissäsi myös useissa päällekkäisissä projekteissa ja pysyt sovituissa aikatauluissa.
 • Olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen.
 • Viestit sujuvasti ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.
 • Omaat erinomaiset kommunikointitaidot, ymmärrät viestinnän tärkeyden sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti.
 • Sinulla on soveltuva tekninen (Insinööri amk tai DI) tai vastaava koulutus, joka tukee sisäilma-asiantuntijan tehtävien hoidossa.

INNOVATION

 • Haluat aktiivisesti vaikuttaa sisäilmaongelmien ratkaisuun kehittämällä uusia toimintatapoja ja ratkaisuja.
 • Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin niin asiakkaille kuin omassakin organisaatiossa.
 • Olet innostunut perehtymään WELL – sertifiointiin ja kehittymään mahdollisesti myös WELL-asiantuntijaksi.

 

INTEGRITY

 • Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme liiketoimintaan liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.

Lisätietoa tehtävästä antaa johtaja Janne Mäkelä p. 044 906 1410 seuraavina aikoina: tiistaina 3.10.2017 klo 8:00 – 10:00 ja torstaina 5.10.2017 klo 14:00 – 16:00.

Lähetäthän cv:n ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.10.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekry@newsec.fi ja kirjoita otsikoksi ”Sisäilma-asiantuntija”. Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia kandidaatteja jo ennen hakuajan päättymistä.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on 41 toimistoa seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa ja 1400 työntekijää, joista noin 300 Suomessa.

Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi tuhansia toimeksiantoja ja hallinnoi yli 2000 kiinteistöä. Eri toimintojen laajuus ja kattavuus antaa Newsecille perusteellisen tiedon kiinteistömarkkinoista Pohjois-Euroopassa.  Newsec tekee yhteistyötä BNP Paribas Real Estaten kanssa, joka on yksi johtavista kiinteistöneuvonantajista Euroopassa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan. Lue meistä lisää osoitteessa www.newsec.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi