Sisustusarkkitehti/arkkitehti

Sijainti Suomi
Päivämäärät Julkaistu 19.3.2018 Hae viimeistään 2.4.2018

Vahvistamme suunnittelijan palvelut -tiimiämme ja etsimme nyt uutta asiantuntijaa. Tiimi tuottaa ammattiasiakkaillemme kaikkialle Suomeen palveluita ja työkaluja, jotka auttavat heitä toteuttamaan projektinsa vieläkin taloudellisemmin, laadukkaammin ja nopeammin.

Sisustusarkkitehti/arkkitehti

Oletko koulutukseltasi sisustusarkkitehti tai arkkitehti? Onko sinulla vahvaa kokemusta suunnittelusta ja taidatko arkkitehtitoimistojen työskentelyprosessit? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Kokonaan uusi toimenkuva on osa ammattiasiakkaille rakentamaamme palveluprosessia. Pääset käyttämään ammattitaitoasi ja koulutustasi uudesta näkökulmasta ja voit pelkän suorittamisen sijaan keskittyä myös palveluiden kehittämiseen.

Tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa palveluvalikoima suunnittelija-asiakkaillemme. Kun olet saanut käsityksen nykytilanteesta, määrität sen pohjalta, mitä palveluita tarjoamme asiakkaillemme jatkossa.

Käytät mahdollisimman suuren osan työajastasi konkreettisten asiakasprojektien parissa ja tuotat suunnittelija-asiakkaillemme heidän työtään helpottavia palveluita. Tukipalvelut määrittyvät tarkemmin toimenkuvan kehittyessä, mutta tärkeimpiä palveluita tulevat olemaan mm. 2D- ja 3D-mallit, tilasuunnittelu, rakennuskohteiden tuotteistus myynnin kanssa sekä mahdollisesti työselosteiden tekeminen.

Lisäksi tarjoat tukea paitsi omalle tiimillesi, myös valtakunnallisesti koko projektimyynnille.

Tavoitteenasi on hankkia osaamisellasi suunnittelija-asiakkaidemme keskuudessa maine arvostettuna asiantuntijana. Tämä edellyttää vahvaa yhteistyötä koko organisaatiomme kanssa sekä intoa kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi.

Vastuullesi kuuluvat nimetyt tuoteryhmämme: pintamateriaalit (tekstiililaatat, vinyylit ja keraamiset laatat) sekä kalusteet. Työsi painopiste on julkitilarakentamisessa, mutta tarvittaessa palvelet myös muissa asiakasprojekteissamme.

Odotamme, että sinulla on sisustusarkkitehdin tai arkkitehdin koulutus ja että olet työskennellyt arkkitehtitoimistossa. Tunnistat asiakkaidemme tarpeet ja olet valmis vastaamaan niihin yhdessä koko organisaatiomme kanssa. Toivomme sinulta myös kaupallista näkökulmaa sekä halua verkostoitua ja palvella asiakkaita nöyrällä asenteella.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja kattavan, kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Pääset mukaan luomaan asiakkaillemme ainutlaatuista palveluprosessia innostavassa ja toisiaan tukevassa työyhteisössä, jossa et jää koskaan yksin. Esimiehesi on projektimyyntiyksikön päällikkö.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ti 20.3. klo 11–12 ja ti 27.3. klo 9–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 2.4. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.
Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi