Suunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 26.3.2019 Hae viimeistään 15.4.2019

Haemme Environmental Construction -yksikköömme

SUUNNITTELIJAA  

Työnkuvasi

Toimit Ympäristörakentamisen -yksikössämme suunnittelijana. Tehtäviisi kuuluvat vaihtelevien ja erikokoisten ympäristörakentamisen projektien parissa työskentely sekä asiakaskohteissa että omien alueiden investointi ja kehityshankkeissa. Tehtäviin sisältyy suunnittelutehtäviä eri vaiheissa oleviin projekteihin  ympäristövaikutusten arvioinnista projektien toteutukseen. Ympäristörakentaminen sisältää tavanomaisen infrarakentamisen lisäksi mm. kaatopaikkojen ja käsittelyalueiden rakentamista, joissa pyrimme soveltamaan infrarakentamisen uusia materiaaliteknologioita käyttämällä esim. uusiomateriaaleja. Käytössämme ovat mm. 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot. Työpaikkasi on ensisijaisesti Riihimäellä.

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi on ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain. Työskentelysi sujuu myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Tommi Virtanen, 050 544 0821 tai rakennuttamispäällikkö Markus Lehtonen
050 566 7591.
Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.4.2019.
Liitä hakemukseen suomenkielinen CV. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun
jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi