Avoimet työpaikat Destia Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelija energiainfraan

Tehtävän kuvaus Haemme energiainfran kasvavaan liiketoimintaan perustussuunnittelijaa. Tehtäviisi kuuluvat voimajohtopylväiden perustusten geo- ja rakennesuunnittelu sekä projekteissa tarvittavan dokumentaation laadun kehittäminen ja työohjeiden laatiminen.
Odotamme Odotamme vähintään amk-tasoista koulutusta rakennustekniikasta sekä riittävää kokemusta perustusten rakennesuunnittelusta. Lisäksi edellytämme kiinnostusta kehittää projekteissa vaadittavan dokumentaation laatua.
Tarjoamme Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän infra-alan näköalapaikalla, missä pääset hyödyntämään alan kehittyneimpiä työmenetelmiä. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.
Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Veikko Numminen, p. 040 6708 112 tai veikko.numminen@destia.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Liity joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä.

Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 490. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.

Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Rakennuslehden pääuutisia