SUUNNITTELIJA JA SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Sijainti Sinulle parhaiten sopivassa toimipaikassamme
Päivämäärät Julkaistu 27.4.2018 Hae viimeistään 15.5.2018

Haemme Environmental Construction -yksikköömme

SUUNNITTELIJAA JA SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Työnkuvasi

Toimit Ympäristörakentamisen -yksikössämme suunnittelijana / suunnittelupäällikkönä. Tehtäviisi kuuluu monien samanaikaisten, vaihtelevien ja erikokoisten ympäristörakentamisen projektien parissa työskentely. Suunnittelutyökaluina käytössämme on 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot. Varsinainen työpaikkasi voi olla sinulle parhaiten sopivassa toimipaikassamme (esim. Riihimäki, Espoo, Kuopio, Oulu, Kouvola, Seinäjoki, Jyväskylä, Turku)

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi on ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Räätälöimme sinulle kattavan koulutuksen osaamisesi ja aiemman kokemuksesi pohjalta.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta maan- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua ja sinulla on kokemusta suunnittelutehtävistä. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain. Työskentelysi sujuu myös englannin kielellä.
Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Ota yhteyttä rakennuspäällikkö Antti Virtaseen, puhelin 050 3866107.
Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 15.5.2018. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.
Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi