Suunnittelija / Suunnittelupäällikkö

Sijainti Riihimäki
Päivämäärät Julkaistu 12.3.2018 Hae viimeistään 31.3.2018

Haemme Environmental Construction -yksikköömme Riihimäelle

SUUNNITTELIJAA /  SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Työnkuvasi

Toimit Ympäristörakentamisen -yksikössämme suunnittelijana / suunnittelupäällikkönä. Tehtäviisi kuuluu monien samanaikaisten, vaihtelevien ja erikokoisten ympäristörakentamisen projektien parissa työskentely. Suunnittelutyökaluina  käytössämme on 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta maan- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä.  Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain. Työskentelysi sujuu myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme.  Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://www.fortum.fi/tietoa-meista/meille-toihin/avoimet-tyopaikat viimeistään 31.3.2018. Lisätietoja tehtävästä saat rakennuspäällikkö Antti Virtaselta, puhelin 050 3866107.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi