Avoimet työpaikat Fortum Riihimäki Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelija / Suunnittelupäällikkö

Haemme Environmental Construction -yksikköömme Riihimäelle

SUUNNITTELIJAA /  SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

 

Työnkuvasi

Toimit Ympäristörakentamisen -yksikössämme suunnittelijana / suunnittelupäällikkönä. Tehtäviisi kuuluu monien samanaikaisten, vaihtelevien ja erikokoisten ympäristörakentamisen projektien parissa työskentely. Suunnittelutyökaluina  käytössämme on 3D WIN ja AutoCad- ohjelmistot.

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa.

Odotamme sinulta

Sinulla on tekninen koulutus sekä kokemusta maan- ja/tai ympäristörakentamisen alalta. Suunnitteluohjelmistojen käyttö on sinulle tuttua. Sinulla on vähintään 3 vuoden työkokemus suunnittelutehtävistä.  Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen ja pystyt hoitamaan myös useita tehtäviä rinnakkain. Työskentelysi sujuu myös englannin kielellä.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme.  Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://www.fortum.fi/tietoa-meista/meille-toihin/avoimet-tyopaikat viimeistään 31.3.2018. Lisätietoja tehtävästä saat rakennuspäällikkö Antti Virtaselta, puhelin 050 3866107.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta.

Fortum

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka toimittaa asiakkailleen sähköä, lämpöä ja jäähdytystä sekä älykkäitä ratkaisuja resurssitehokkuuden parantamiseen. Haluamme edistää asiakkaidemme ja yhteiskunnan kanssa muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Palveluksessamme on noin 9 000 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä, Puolassa ja Intiassa. Sähköntuotannostamme 62 % on CO2-päästötöntä. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 3,6 miljardia euroa. Fortumin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.fortum.com/fi

City Solutions -divisioonan vastuulla on kehittää kestävistä kaupunkiratkaisuista kasvavaa liiketoimintaa Fortumille. Divisioonaan kuuluvat kaukolämpö ja -kylmä, jätteen energiahyötykäyttö, kierrätys sekä asiantuntijapalvelut.

Fortum Recycling and Waste Solutions tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus- ja  ympäristörakennuspalveluita

Rakennuslehden pääuutisia