Avoimet työpaikat Kreate Vantaa, Tuusula, Tampere, Lappeenranta, Joensuu, Seinäjoki ja Kouvola Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelu-, rakennuspäälliköä, tarjouslaskennan päällikköä ja tarjouslaskijaa

Kreate kuuluu Suomen johtaviin infrarakentajiin ja keltamustissa riveissämme työskentelee jo lähes 300 rakentamisen ammattilaista. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, lisäksi toimipisteitämme on Tuusulassa, Tampereella, Lappeenrannassa, Joensuussa, Seinäjoella ja Kouvolassa sekä lisäksi osakkuusyritys KFS Finlandin toimipisteet Vantaalla ja Oulussa.

Etsimme yrittäjähenkiseen porukkaamme

TEOLLISUUS- JA INFRARAKENTAMISEN

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan pohja-, silta- ja väylärakentamisen hankkeiden suunnittelun ohjauksesta. Arvostamme toimialatuntemusta ja kokemusta infrarakentamisen suunnittelutehtävistä.
Hallitset suunnitteluprosessin ja osaat hyödyntää osaamistasi erilaisissa projekteissa kuten ST- ja allianssihankkeissa. Työskentelet tehokkaasti sekä tiimissä että itsenäisesti ja hyödynnät verkostojasi tehokkaasti. Sosiaalinen lahjakkuus ja paineensietokyky ovat etuna menestymisessä.
Toimit tiiviissä yhteistyössä yksikönjohtajien, työpäälliköiden ja tarjouslaskentaorganisaation kanssa. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Kreaten seitsemästä paikkakunnasta.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sami Rantala p. 0400 624510 ja yksikönjohtaja Petri Uitus p. 050 380 3100.

VARSINAIS-SUOMEN JA SATAKUNNAN ALUEELLE

RAKENNUSPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan organisaation kehittämisestä, alueen tarjouslaskennasta, projektien taloudesta, laadusta ja asiakassuhteista. Arvostamme kokemusta betoni- ja infrarakentamisesta ja vaativien hankkeiden johtamisesta sekä vastuullista työotetta ja paineensietokykyä. Halu kehittää sekä itseään, alaisia ja liiketoimintaa ovat myös merkittävässä roolissa. Teet tiivistä yhteistyötä yksikönjohtajien kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Petri Uitus p. 050 380 3100.

TARJOUSLASKENNAN PÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan yrityksen tarjouslaskennasta, tarjouslaskentaprosessin koordinoinnista, ylläpidosta ja kehittämisestä sekä hankinnan tukemisesta. Arvostamme kokemusta rakennusalasta sekä tarjous- ja määrälaskennasta. Tunnet myös alan sopimuskäytäntöä ja rakennusalan määräyksiä. Toimit työssäsi itsenäisesti ja tarkasti. Paineensietokykysi on huippuluokkaa. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Toimipisteesi voi sijaita missä tahansa Kreaten seitsemästä paikkakunnasta.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tommi Lehtola p. 050 407 6305

TARJOUSLASKIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat tarjous- ja määrälaskenta sekä muu tarjouslaskentaprosessin tuki. Arvostamme rakennusalan tuntemusta ja kokemusta laskentatoiminnasta. Työmaakokemus on etuna tehtävässä menestymiselle, mutta ei välttämätöntä. Yhteistyökyky, tarkkuus ja joustavuus ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta. Teet aktiivista yhteistyötä työmaahenkilöstön, oman tiimisi ja yksikön johdon kanssa.
Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Tommi Lehtola p. 050 407 6305

Tarjoamme hyvät kehitysmahdollisuudet sekä vahvan organisaation ja ammattilaisten tiimin tueksesi. Palkkauksemme ja henkilöstöetumme ovat kilpailukykyisiä.

Käy täyttämässä hakemus osoitteessa www.kreate.fi /rekrytointi/avoimet-tyopaikat/ 11.6.2017 mennessä.

Rakennuslehden pääuutisia