Avoimet työpaikat Tornion kaupunki Tornio Julkaistu Haku päättyy

Suunnitteluinsinööri

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio – Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälinen kaksoiskaupunki – hakee uudelleen

Suunnitteluinsinööriä

tilapalvelujen talonsuunnitteluun. Edelliseen määräpäivään mennessä täytetyt hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviä ovat pienten investointikohteiden arkkitehtisuunnitelmien ja rakennuslupapiirustusten laatiminen, pääsuunnittelijan tehtävistä vastaaminen, rakennusten kunnossapidon kunnossapito- ja muutossuunnitelmien laatiminen sekä tilasuunnitelmien teko yhteistyössä tilapalvelujen henkilöstön kanssa.

Toimen pätevyysvaatimuksena on rakennusarkkitehdin, rakennusarkkitehti AMK tai talonrakennusalan insinööri AMK tutkinto.  Arvostamme kokemusta suunnittelutyöstä, yhteistyötaitoja sekä kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Toimen koeaika on kuusi kuukautta.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi/Tornion kaupungin avoimet työpaikat 15.11.2017 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Ulla-Maija Koskenranta puh. 0400 696 518 tai sähköpostitse ulla-maija.koskenranta(at)tornio.fi.

Tornion  kaupunki
Teknisten palvelujen lautakunta

Rakennuslehden pääuutisia