Suunnitteluinsinööri

Tornion kaupunki
Sijainti Tornio
Päivämäärät Julkaistu 20.10.2017 Hae viimeistään 15.11.2017

Merkittävän historian ja kehittyvän nykypäivän Tornio – Perämerenkaaren rajattomien mahdollisuuksien kansainvälinen kaksoiskaupunki – hakee uudelleen

Suunnitteluinsinööriä

tilapalvelujen talonsuunnitteluun. Edelliseen määräpäivään mennessä täytetyt hakemukset huomioidaan valintaa tehtäessä.

Suunnitteluinsinöörin tehtäviä ovat pienten investointikohteiden arkkitehtisuunnitelmien ja rakennuslupapiirustusten laatiminen, pääsuunnittelijan tehtävistä vastaaminen, rakennusten kunnossapidon kunnossapito- ja muutossuunnitelmien laatiminen sekä tilasuunnitelmien teko yhteistyössä tilapalvelujen henkilöstön kanssa.

Toimen pätevyysvaatimuksena on rakennusarkkitehdin, rakennusarkkitehti AMK tai talonrakennusalan insinööri AMK tutkinto.  Arvostamme kokemusta suunnittelutyöstä, yhteistyötaitoja sekä kykyä oma-aloitteeseen työskentelyyn.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Toimeen valittavan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Toimen koeaika on kuusi kuukautta.

Sähköinen hakemus täytetään Tornion kaupungin internetsivulla osoitteessa www.tornio.fi/Tornion kaupungin avoimet työpaikat 15.11.2017 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo tai CV.

Lisätietoja antaa kiinteistöpäällikkö Ulla-Maija Koskenranta puh. 0400 696 518 tai sähköpostitse ulla-maija.koskenranta(at)tornio.fi.

Tornion  kaupunki
Teknisten palvelujen lautakunta

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi