Suunnitteluinsinööri

Loviisan kaupunki
Sijainti Loviisa
Päivämäärät Julkaistu 3.11.2017 Hae viimeistään 23.11.2017

Loviisan kaupungin tilapalveluyksikkö hakee
suunnitteluinsinööriä
vakituiseen työsuhteeseen.

Toimialueena on tilapalveluyksikkö.

Päätehtävät ovat
– suunnittelutehtävät
– sisäilma-asiantuntijatehtävät
– ylläpidon tehtävät
– työturvallisuuskoordinaattorin tehtävät.

Suunnitteluinsinöörin tehtävänä on tilapalvelun toimialueeseen liittyvien suunnitelmien, toteutusasiakirjojen, kustannusarvioiden, tarjouspyyntöaineistojen ja urakkasopimusten laadintaa ja valvontaan alan suunnitteluohjelmistoja apuna käyttäen sekä omana työnä.

Suunnitteluinsinööri toimii sisäilma-asioissa asiantuntijatehtävissä ja osallistuu sisäilmatutkimusten ja sisäilmakorjausten suunnitteluun, toteutukseen ja valvontaan. Lisäksi hän toimii sisäilma-asioissa yhdyshenkilönä tilapalvelun ja käyttäjien välillä.

Suunnitteluinsinööri osallistuu kiinteistön ylläpidon suunnitteluun ja seurantaan. Tähän kokonaisuuteen liittyy muun muassa huolto-ohjelmien, kuntoarvioiden ja kuntotutkimusten laatimista ulkopuolisia suunnittelutoimistoja apuna käyttäen.

Suunnitteluinsinööri hoitaa toimialueella työturvallisuuskoordinaattorin tehtäviä. Lisäksi hän vastaa teknisen toimialueen työturvallisuusohjeen ylläpidosta ja päivittämisestä.

Hän avustaa toimialueen esimiestä tämän tehtävissä ja toimii tarvittaessa myös muun muassa hänen lomasijaisena sekä valmistelee tehtäväalueensa asioita tekniselle lautakunnalle. Lisäksi hän on toimialueensa tiimin jäsen osallistuen säännöllisiin tiimipalavereihin ja sidosryhmätyöskentelyyn.

Suunnitteluinsinööri on työnjohtajan sijainen lomien ja muiden poissaolojen aikana.

Hakijalta edellytetään vähintään Teknisessä koulussa suoritettu rakennusalan teknikon koulutus. Lisäksi vaaditaan vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, josta suunnittelua oltava vähintään puolet. Lisäksi eduksi katsotaan valvontaosaaminen sekä laajempi suunnittelu- ja sopimusosaaminen, lisäksi toimiminen sisäilma-asioiden asiantuntijana.

Tehtävän hoitaminen edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa sekä toisen kotimaisen kielen riittävää hallintaa.

Tehtävässä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 2.1.2018 tai sopimuksen mukaan.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen.

Hakemukset pyydetään toimittamaan 24.11.2017 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta.

Lisätietoja antaa tilapäällikkö Antti Kinnunen, puh. 0440 555 412 / antti.kinnunen@loviisa.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi