Suunnitteluinsinööri

Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 5.4.2019 Hae viimeistään 24.4.2019

Turun kaupungin kaupunkiympäristötoimiala hakee sinua

Suunnitteluinsinööri

Suunnitteluinsinööri vastaa itsenäisesti yleisten alueiden taitorakenteiden yleis- ja rakennussuunnittelun tilaamisesta ja voi laatia suunnitelmia myös itse. Suunnitteluinsinööri toimii työmaan rakentamisenaikaisena suunnittelija-asiantuntijana ja laatii tai laadituttaa tarvittavat muutossuunnitelmat. Suunnitteluinsinööri vastaa konsulttityönä tehtävien siltojen ja muiden taitorakenteiden suunnittelutöiden tilaajana toimimisesta ja muihin suunnitteluhankkeisiin liittyvien taitorakenteiden osalta teetettävien suunnitelmien ohjaamisesta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on diplomi-insinöörin tutkinto tai insinöörin tutkinto sekä kokemusta rakennesuunnittelutehtävistä ja siltasuunnittelusta. Taitorakennesuunnittelukokemus on eduksi.

LLisätietoa, hakuohjeet ja myös muut avoinna olevat tehtävät löydät osoitteesta turku.fi/rekry.
Haku päättyy 24.4.2019

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla. Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä. Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi