Suunnitteluinsinööri

Järvenpään kaupunki
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 9.10.2020 Hae viimeistään 22.10.2020

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Haluatko olla mukana suunnittelemassa infrahankkeiden projekteja?

Olisitko sinä Kaupunkikehityksen uusi SUUNNITTELUINSINÖÖRI?

Tehtävässä osallistut yleisten alueiden kunnallistekniikan suunnitteluun ja valmistelet päätöksentekoa varten kunnallisteknisiä lausuntoja ja sijoituslupia.

Tehtävän hallinta edellyttää hyvää suunnittelutaitoa myös kaupunkikehityksen toimintamallien ja prosessien riittävää tuntemista (esim. kaavoitus) sekä moninaista tiedonhallinta- ja suunnitteluohjelmistojen hallintaa. Tärkeintä työssä on substanssiosaaminen, hyvät vuorovaikutustaidot ja kehittämisorientoitunut työskentelyote. Arvostamme itseohjautuvaa toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, hyviä neuvottelu- ja esiintymistaitoja, yhteistyökykyä ja vastuullisuutta.

Tehtävä tarjoaa vastuunalaisen ja monipuolisen kaupungin infrarakentamiseen liittyvän tehtäväkentän. Me emme ole kaavoihin kangistuneita, vaan etenemme voimakkaasti kohti dynaamisia ja digitalisoituja palveluprosesseja. Meillä on lupa kokeilla uusia asioita. Työssä sinulla on tukena tiivis ja lämminhenkinen työyhteisö.

Kelpoisuusehtona on soveltuva alempi korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen koulutus ja työkokemus kunnallistekniikan suunnittelu- ja projektitehtävistä. Infra-alan suunnittelukokemus lasketaan eduksi.

Tehtävä on vakituinen ja aloitus on 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakuaikaa on 22.10.2020 klo 15 saakka. Haastattelut järjestetään viikolla 44.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Heidi Saarenpää, heidi.saarenpaa@jarvenpaa.fi, puh. 040 – 315 2144.

Palvelussuhteen ehdot

  • Sopimusala TS
  • Koeaika 6 kuukautta
  • Tehtäväkohtainen palkka 3145.55€/kk

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi