Avoimet työpaikat Suomi Julkaistu Haku päättyy

suunnittelumyynnin aluepäällikköä

Saint-Gobain Rakennustuotteet Oy / Gyproc tarjoaa korkealaatuisia ja monipuolisia kevytrakentamisen ratkaisuja. Tavoitteenamme on toteuttaa muunneltavia, viihtyisiä, kestäviä ja turvallisia tiloja asumiseen ja työskentelyyn.
Olemme osa Saint-Gobain -konsernia, joka on maailman johtava rakennustuotteiden toimittaja.

 

Haemme ammattitaitoista ja liikkuvasta työstä nauttivaa

SUUNNITTELUMYYNNIN ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan määrättyjen tuoteryhmien esittelystä ja markkinoinnista sekä asiakkuuksien kehittämisestä koko Suomen alueella. Asiakkaitasi ovat mm. rakennesuunnittelijat ja alakattourakoitsijat. Lisäksi osa työtäsi tulee olemaan arkkitehtien kanssa kasvokkain tapahtuvaa akustisten alakattojen suunnittelutyötä, missä asiakkaasi etsivät heidän työtään helpottavia ja aikaa säästäviä hyviä teknisiä ja akustisia ratkaisuja.
Olet etsimämme henkilö, jos olet kokonaisvaltaisesti valmis keskustelemaan asiakkaittesi kanssa kevytrakentamisen ratkaisuista. Odotamme sinulta teknistä tai kaupallista koulutustaustaa ja rakennusalan tuntemusta.
Akustiikkaosaamiseen tarjoamme sisäisen koulutuksen.
Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän vauhdikkaassa ja kansainvälisessä työympäristössä, jossa jokainen päivä on erilainen. Saat tueksesi alan ammattilaiset sekä kehittymiseen ja oppimiseen kannustavan kulttuurin.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 15-16 myyntipäällikkö Markku Itänen,
p. +358 40 754 2794.
Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.2.2017 mennessä
sähköpostitse osoitteeseen: rekrytointi.gyproc@saint-gobain.com

www.gyproc.fi

Rakennuslehden pääuutisia