Avoimet työpaikat Destia Oy Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelupäällikkö / pääsuunnittelija, energiainfra

Haemme tositoimiin suunnittelupäällikköä / pääsuunnittelijaa. Tehtävässä vastaat voimajohtosuunnittelusta voimajohtohankkeiden eri vaiheissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja riittävää työkokemusta voimajohtoprojektien yleissuunnittelusta. Työssä tarvitset myös hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön englanninkielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Energiainfran liiketoimintajohtaja Tapio Leskinen, puh. 040 120 9016 tai tapio.leskinen@destia.fi.

Jätä hakemuksesi tositoimiin 17.9.2017 mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Destia Oy

Destia on Suomen suurin infra-alaan keskittynyt yhtiö, joka suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Vuonna 2017 yhtiön liikevaihto oli yli MEUR 478. 1 500 tositoimijaamme toteuttavat edistyksellisiä ratkaisuja, jotka edistävät turvallista ja sujuvaa liikkumista, ja tekevät ympäröivästä maailmasta pala palalta toimivampaa.  Destia luo toimivampaa Suomea, jotta tulevaisuuden tekijöillä olisi vahva perusta ja väylät avoimina, minne ikinä he haluavatkin mennä.

Katso video: Destia luo toimivampaa Suomea vuosisatojen kokemuksella

Lue lisää Destiasta

Lue lisää avoimista työpaikoista Destialla

Destia Oy - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia