Suunnittelupäällikkö / pääsuunnittelija, energiainfra

Destia Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 28.8.2017 Hae viimeistään 17.9.2017

Haemme tositoimiin suunnittelupäällikköä / pääsuunnittelijaa. Tehtävässä vastaat voimajohtosuunnittelusta voimajohtohankkeiden eri vaiheissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja riittävää työkokemusta voimajohtoprojektien yleissuunnittelusta. Työssä tarvitset myös hyviä esimies-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön englanninkielen taitoa.

Tarjoamme itsenäisen ja monipuolisen tehtävän toimialan näköalapaikalla. Tarjoamme erinomaiset urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Työyhteisössä jokaisen työpanosta arvostetaan – meillä ihmiset viihtyvät ja pääsevät vaikuttamaan. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Energiainfran liiketoimintajohtaja Tapio Leskinen, puh. 040 120 9016 tai tapio.leskinen@destia.fi.

Jätä hakemuksesi tositoimiin 17.9.2017 mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi