Suunnittelupäällikkö, rakennussuunnittelija ja kustannusasiantuntija

Sijainti Useita paikkakuntia
Päivämäärät Julkaistu 23.2.2018 Hae viimeistään 5.3.2018

Sikla on kasvava rakennus- ja talotekniikka-alan konserni, johon kuuluu omakotitaloja toimittava Siklatalot Oy, rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä hoiva- ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy ja talotekniikkaurakoitsija Siklatec Oy. Budjetoitu liikevaihto vuodelle 2018 on noin 100 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 180 rakennusja talotekniikka-alan ammattilaista.

SIKLATILAT OY HAKEE

SUUNNITTELUPÄÄLLIKÖÄ
toimitilatuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää DI:n tai RI:n koulutusta sekä ymmärrystä ja kokemusta toimitilarakennusten rakennussuunnittelusta sekä rakennesuunnittelun ohjauksesta.

RAKENNUSSUUNNITTELIJAA
toimitilatuotantoon. Tehtävän painopiste on toimitilamyynnin tueksi tehtävässä luonnossuunnittelussa. Tehtävän hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi rakennusarkkitehti tai RI. Työkokemus toimitilojen ja hallien suunnittelusta katsotaan eduksi.

KUSTANNUSASIANTUNTIJAA
laskentatiimiin. Pääasiallisena tehtävänä on KVR-urakkatarjousten  laskeminen sekä kustannustiedon tuottaminen hankekehitystiimille ja tuotantoon. Tehtävän hoitaminen edellyttää usean vuoden kokemusta kustannus- tai määrälaskentatehtävistä.

Toivomme hakijoilta innostunutta ja kehitysmyönteistä asennetta, ahkeraa työotetta, avointa toimintatapaa sekä kykyä vastuulliseen ja itsenäiseen työhön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, edut ja työyhteisön vahvan tuen kasvuyrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä alan vahvaksi osaajaksi. Voit työskennellä joko Tupoksen, Lempäälän tai Vantaan toimipisteestämme käsin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse 5.3.2018 mennessä osoitteeseen rekry@sikla.fi.

Avoimet työpaikat löydät aina ensin somesta:

www.sikla.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi