Avoimet työpaikat Bonava Julkaistu Haku päättyy

Suunnittelupäällikkö, suunnittelija, työmaapäällikkö, laskentapäällikkö, hankintapäällikkö, kokenut työmaavalvoja ja työturvallisuusinsinööri

Tervetuloa toteuttamaan uusia kotimatkoja.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme.
Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Haemme nyt

Suunnittelupäälliköitä
(Helsinki, Turku, Oulu)

Suunnittelijaa
(Helsinki)

Työmaapäälliköitä
(Helsinki, Turku)

Laskentapäälliköitä
(Helsinki, Tampere, Turku, Oulu)

Hankintapäällikköä
(Turku)

Kokenutta työmaavalvojaa
(Helsinki)

Työturvallisuusinsinööriä
(Helsinki)

Lisätietoa tehtävistä sekä hakuohjeet löydät osoitteesta bonava.com tai compasshrg.fi

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Rakennuslehden pääuutisia