Suunnittelupäällikkö, suunnittelija, työmaapäällikkö, laskentapäällikkö, hankintapäällikkö, kokenut työmaavalvoja ja työturvallisuusinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 15.9.2017 Hae viimeistään 1.1.1970

Tervetuloa toteuttamaan uusia kotimatkoja.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa.
Haemme huipputiimeihimme innostuneita alan ammattilaisia. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme.
Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi.
Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Haemme nyt

Suunnittelupäälliköitä
(Helsinki, Turku, Oulu)

Suunnittelijaa
(Helsinki)

Työmaapäälliköitä
(Helsinki, Turku)

Laskentapäälliköitä
(Helsinki, Tampere, Turku, Oulu)

Hankintapäällikköä
(Turku)

Kokenutta työmaavalvojaa
(Helsinki)

Työturvallisuusinsinööriä
(Helsinki)

Lisätietoa tehtävistä sekä hakuohjeet löydät osoitteesta bonava.com tai compasshrg.fi

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi