Avoimet työpaikat OP Vakuutus Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Suurvahinkotarkastaja

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista ja tuotamme pankki-, varallisuudenhoito, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Haemme nyt Helsinkiin vakinaiseen työsuhteeseen Yritys- ja suurasiakkaiden rakentamisen omaisuusvahinkojen korvauspalveluun

Suurvahinkotarkastajaa

Tehtävässäsi vastaat henkilö- ja yritysasiakkaiden suurten omaisuus-, vastuu- ja keskeytysvahinkojen tarkastamisesta. Toimessasi selvität tapahtuneen vahingon määrän, syyn ja laajuuden, sekä teet korvausratkaisun itsenäisesti tai yhdessä tiimin ja korvauspäällikön kanssa. Vastaat osaltasi siitä, että tarkastustoiminta tehdään oikein, yhdenmukaisesti ja aina laadukkaasti. Tämän lisäksi osaat palvella asiakkaita ystävällisesti ja asiakaspalveluhenkisesti. Osallistut aktiivisesti työssäsi myös kumppaneiden toiminnan arviointiin sekä laadun ja kustannustason jälkitarkastukseen.

Oikean osaajan tuntomerkit

Hakemamme henkilö toimii varmoin ottein ja yhteistyössä asiakasta ymmärtäen kaikissa asiakaspalvelutilanteissa. Sinulla on rakennusinsinöörin tutkinto ja jo muutaman vuoden kokemus korjausrakentamisesta, jonka lisäksi hallitset korjausrakentamisen tekniikan ja kustannuslaskennan. Eduksi katsomme, mikäli sinulta löytyy osaamista alueen tarkastusprosessien hallinnasta ja käsittelyprosesseista sekä vakuutuslajeista.

Pystyt hoitamaan työsi itsenäisin ottein, jonka lisäksi hoidat työsi tarkasti ja hyvin myös painetilanteissa. Olet vastuullinen ja ratkaisukeskeinen toimija, joka toimii joustavasti useamman vaatimuksenkin ristituulessa. Hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä erinomaiset tiimityöskentelytaidot tulevat myös tarpeen. Olet tekemisissä monitaustaisten ihmisten kanssa, joten eduksesi katsomme myös englannin ja ruotsin kielen taidon.

Mitä tarjoamme

Monipuolisten etujemme lisäksi pystymme isona ja kehitysmyönteisenä talona tarjoamaan urallesi ja kehittymisellesi useita vaihtoehtoisia polkuja. Ison talon etujen lisäksi tuemme yksikkömme päivittäisessä toiminnassamme toinen toisiamme onnistumaan tavoitteissamme ja tuottamaan ensiluokkaista asiakaskokemusta asiakkaillemme.

Tästä eteenpäin

Jäikö jokin asia askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Kari Kesti, puh. 0400 533 052 tai kari.kesti(at)op.fi.

Voit hakea tehtävään 14.2.2017 mennessä kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi OPn Uramahdollisuudet -sivuston kautta. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely

Rakennuslehden pääuutisia