Talonrakennushankkeiden projektipäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 5.2.2018 Hae viimeistään 18.2.2018
Talonrakennushankkeiden projektipäällikkö

Haemme Espoon yksikköömme talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta vastaavaa projektipäällikköä.

Tehtävässäsi ohjaat ja johdat asiakkaidemme hankkeita yhteistyössä omien asiantuntijoidemme ja hankekumppaneiden kanssa. Toimimme talonrakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana, hoidat suunnittelun- sekä rakennuttamisen valmistelua ja ohjausta sekä vastaat osaltasi siitä, että rakennushanke valmistuu sovitun aikataulun, kustannus- ja laatutason mukaisesti. Kohteemme ovat pääosin liike-, toimisto-, hotelli-, teollisuus- ja julkisia rakennuksia. Kohteinamme on myös datacenter-, logistiikka- ja muita erikoisosaamista vaativia hankkeita. Tehtävässä on mahdollista työskennellä myös kansainvälisissä hankkeissa.

Odotamme
Odotamme tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI/INS) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta talonrakennushankkeiden rakennuttamisesta projektipäällikön tehtävissä sekä hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutuskykyä. Lisäksi arvostamme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta, yhteistyökykyä, itsenäistä työskentelyasennetta sekä alan keskeisten tietoteknisten sovellusten hallintaa. FISE:n myöntämä RAP tai RAPS-pätevyys sekä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Projektikohteemme ovat pääosin pääkaupunkiseudulla.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta ”Hae työpaikkaa” viimeistään 18.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Erkki Pekkanen, puh. +358 50 388 3126.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi