Talonrakennustekniikan lehtori, Rakennustuotannon lehtori, Kehitysinsinööri

Sijainti Lappeenranta
Päivämäärät Julkaistu 2.2.2018 Hae viimeistään 15.2.2018

Haemme joukkoomme

TALONRAKENNUSTEKNIIKAN LEHTORIA
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokonaisnäkemystä rakennusalan kehittämisestä. Tehtävä edellyttää talonrakennustekniikan ja rakennussuunnittelun osaamista, kokemusta tietomallipohjaisesta rakentamisesta, sujuvaa englannin kielen taitoa ja tiimityöskentelytaitoja. Lisäksi olet valmis syventämään osaamistasi tarpeen mukaan

Kokemus opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehityshankkeista katsotaan eduksi. Arvostamme myös kansainvälistä kokemusta ja vahvoja verkostoja alan toimijoihin.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti,
kirsi.taivalantti@saimia.fi, puh. 040 517 7702

RAKENNUSTUOTANNON LEHTORIA
Sinulla on kokonaisnäkemystä rakennusalan kehittämisestä ja tiedät, mitä rakennusala vaatii osaajiltaan. Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta rakennushankkeiden työnjohto- ja projektinjohtotehtävistä tai kustannuslaskennasta ja tiimityöskentelytaitoja.

Eduksi katsomme kokemuksen opetustehtävistä sekä tutkimus- ja kehittämishankkeista sekä vahvoja verkostoja alan toimijoihin. Myös englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja: koulutuspäällikkö Kirsi Taivalantti,
kirsi.taivalantti@saimia.fi, puh. 040 517 7702

KEHITYSINSINÖÖRIÄ
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on palavaa halua olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa laboratoriossa tapahtuvaa opetusta ja tutkimusta. Tarjolla on työympäristö, jossa pääset päivittäin tekemisiin opiskelijoiden, opettajien ja yrityselämän kanssa.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta geotekniikan pohjatutkimuksista, betonitekniikasta tai rakennusfysikaalisista mittauksista sekä tiimityöskentelytaitoja. Koulutuksesi voi olla esimerkiksi rakennusinsinööri tai rakennusmestari.

Kokemus testaus- ja mittaustoiminnasta sekä sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Lisätietoja: laboratorioiden esimies Mikko Ruotsalainen,
mikko.ruotsalainen@saimia.fi, puh. 040 767 2566

Tehtävien hakuaika päättyy 15.2.2018 klo 16. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja sijaitsevat Lappeenrannan Skinnarilan kampuksella.
Katso täydelliset ilmoituksen ja hakuohjeet: saimia.fi/avoimettyopaikat.

Saimaan ammattikorkeakoulu on innovatiivinen ja monipuolinen 3000 opiskelijan ja 300 työntekijän korkeakoulu. Organisaatiossamme saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja pääset työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä erilaisissa verkostoissa. Saimaan ammattikorkeakoulu toimii Lappeenrannassa Skinnarilan kampuksella. Kampus on yhteinen Lappeenrannan teknillisen yliopiston kanssa. Skinnarilan kampuksella on yli 8000 opiskelijaa ja 1000 työntekijää.

Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta
Sähköposti: etunimi.sukunimi@saimia.fi

www.saimia.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi