Talonrakennustöiden valvoja

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2017 Hae viimeistään 26.6.2017

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista. Toimialan rakennuttaminen –palvelu toteuttaa toimitiloihin sekä katu- ja viheralueisiin liittyviä hankkeita.

Talonrakennustöiden valvoja

Haemme nyt joukkoomme alan ammattilaista toimitilayksikkö 2:een. Hallitset rakennushankkeiden työmaavaiheeseen liittyvät tilaajan ja urakoitsijan väliset sopimuskäytännöt ja pystyt toimimaan rakentamisen asiantuntijana.
Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen peruskoulutus, vähintään rakennusmestarin tutkinto. Olet ryhmätyö- ja neuvottelutaitoinen ja hallitset sekä kirjallisen että suullisen ilmaisun. Työmaakokemus urakointi- tai rakennuttamistehtävissä katsotaan eduksi.
Tehtävä on vakinainen ja aloitus sopimuksen mukaan. Saat Helsingin kaupungin työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattiaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.
Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 26.6.2017 klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero on 6-149-17.
Lisätiedot: yksikön päällikkö Kalevi Hinkkanen, p. 09 310 43 867, 050 080 0917,
kalevi.hinkkanen@hel.fi

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi